Rotterdam,
21
maart
2018
|
11:58
Europe/Amsterdam

Grand Café Moeke is de nieuwe huiskamer van Nijkerk

Moeke opent 26 maart haar deuren op de Oude Barneveldseweg

Samenvatting

Nijkerk heeft vanaf eind deze maand een nieuwe huiskamer. Grand Café Moeke heet vanaf 26 maart iedereen in de stad welkom om te komen proeven van de knusse ambiance en de lekkernijen van de kaart. Moeke is een nieuw, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke bak koffie, lunch of diner. Bij Moeke is het altijd gezellig en de sfeer laagdrempelig. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt, op elk moment van de dag.

Thuiskomen
Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. En dat zegt alles over het nieuwe grand café. Want bij je moeder is het natuurlijk thuiskomen. Of je als gast nu neerploft voor een kop koffie met verse appeltaart of een diner: zoals het klokje bij Moeke tikt, tikt het nergens… Moeke is ook de uitgelezen plek voor een gezellige borrel met collega’s of een ‘bijpraatlunch’ met vrienden.

Complete kaart
De sfeer is al reden genoeg om een keer binnen te stappen, maar ook de kaart zal de gasten blij verrassen. Moeke staat bekend om haar Flammkuchen, in Oostenrijk al jaren een hit! De kaart is sowieso spekkie naar het bekkie voor iedereen. Van moeders tomatensoep en huisgemaakte kaaskroketten tot aan de beroemde Moeke Burger of de zeebaars met romige Martinisaus. Wie zich liever wil laten verrassen, kiest voor de dagelijks wisselende special van de chef. Bij al dat verrukkelijks past natuurlijk een goed glas bier. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op de kaart staan maar liefst 60 varianten, waaronder Moekes Blond uit de eigen brouwerij.

Zaalverhuur
Moeke Nijkerk wordt gevestigd in een schitterende boerderij die grenst aan Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Het pand herbergt een aantal sfeervolle zalen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een trouwerij, receptie, zakelijke meeting, workshop of teambuildingsdag. De locatie is uitstekend met de auto bereikbaar en parkeren op het terrein is gratis. Op de website van Moeke Nijkerk staat uitgebreide informatie over de zaalverhuur.

‘Even bij Moeke’
De boerderij biedt plaats aan 120 gasten en heeft buiten nog een prachtig terras. Dit is natuurlijk dé plek om straks in de voorjaarszon te genieten van de prachtige landelijke omgeving. Drankje erbij. Hapjes op tafel. De tijd vergeten. En mochten je vrienden zich afvragen waar je uithangt, dan zit je waarschijnlijk weer ‘Even bij Moeke’, zoals ook op de gevel staat. Samen met de rest van Nijkerk.

 

Boilerplate

Overige informatie over Moeke Nijkerk
Open : Maandag – Vrijdag 10:00 – 00:00 uur
Zaterdag en Zondag 10:00 – 02:00 uur
Locatie : Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk
Website : www.moekenijkerk.nl
Facebook : www.facebook.com/MoekeNijkerk

Persuitnodiging
Wilt u aanwezig zijn bij het persdiner bij Moeke Nijkerk op woensdag 28 maart? Kick-off: 17.30 uur. Langs deze weg nodigen wij u graag uit en reserveren wij op aanvraag een plaats op de perslijst. Hiervoor kunt u contact opnemen met Joy van ’t Veer via joy@misspublicity.nl.