Madrid,
08
juni
2023
|
14:58
Europe/Amsterdam

NH Collection breidt verder uit in Duitsland met de opening en renovatie van twee hotels in Frankfurt en Heidelberg

Samenvatting

·         NH Collection Frankfurt Spin Tower opende op 1 mei 2023 in het levendige financiële district van de stad.

·         De restyling van NH Collection Heidelberg combineert historische elementen met moderne architectuur.

Madrid, 8 juni 2023: NH Collection Hotels blijft groeien in Duitsland, een van de belangrijkste markten van het merk, met de opening en renovatie van twee hotels.

Met het elegante op New York-geïnspireerde design en spectaculaire architectuur opende NH Collection Frankfurt Spin Tower op 1 mei 2023 als een nieuw herkenningspunt voor de stad. Het hotel is gevestigd op de eerste 20 van de 31 verdiepingen van de opvallende nieuwe toren, ontworpen door de internationaal gerenommeerde Duitse architect Hadi Teherani, en bevindt zich op een centrale locatie aan de Güterplatz.

Gasten worden verwelkomd in een elf meter hoge atriumlobby met minimalistische ontwerpelementen en een imposante trap. De Lobby Lounge heeft comfortabel meubilair om te ontspannen of te netwerken en biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment aan drankjes. De ‘signature bar’, Oaks at Frankfurt Spin Tower, biedt met zijn hoge ramen en een terras een indrukwekkend uitzicht op de financiële metropool. De naam van de bar is afgeleid van de gedistilleerde dranken die in eiken vaten worden gerijpt en die worden geserveerd naast cocktails, ambachtelijke bieren en een selectie charcuterie. Ontbijt, lunch en diner worden rechtstreeks geserveerd vanuit de open showkeuken bij The Spin, waar gasten kunnen genieten van Europese en Aziatische gerechten.

Verspreid over 16 verdiepingen en ontworpen door de Spaanse studio Rafael de la Hoz, delen de 414 kamers en suites van het hotel een warm kleurenpalet en tijdloze interieurelementen van hout en metaal in New York-stijl. 1000 m² aan ultramoderne vergaderruimtes en een wellnessruimte met een fitnessruimte en sauna maken de uitgebreide faciliteiten van het hotel compleet.

De 121 meter hoge Spin Tower herdefinieert de skyline van Frankfurt met zijn unieke gedraaide ontwerp, dat een visuele scheiding van de bovenste verdiepingen creëert. De dubbele gevel met geïntegreerde zonwering heeft een ruimte tussen de twee ruiten, die fungeert als thermische isolatie om energiekosten en emissies te verminderen. NH Collection Frankfurt Spin Tower is ideaal gelegen op het kruispunt van het financiële district, de handelsbeurs en het treinstation en biedt gasten gemakkelijk toegang tot musea, restaurants, galerieën en bezienswaardigheden in de stad.

NH Collection Heidelberg       

NH Collection Heidelberg heeft onlangs ook een uitgebreide renovatie ondergaan waarbij de originele elementen van de brouwerij waarin het hotel is gehuisvest perfect zijn gecombineerd met moderne updates. Het project brengt oud en nieuw in balans, waarbij de geschiedenis en charme van de brouwerij bewaard zijn gebleven in het historische gedeelte van het hotel.

Verspreid over de oorspronkelijke en nieuwe ruimtes van het hotel bevinden zich 168 kamers en suites met gouden en grijze decoratie en fantasierijke kunstwerken die een gevoel van karaktervolle luxe geven. Gasten kunnen 's ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds van een à la carte diner dat in de lobby wordt aangeboden. Gedurende de dag worden kleine lokale gerechten, wijnen, cocktails en lokale bieren geserveerd in de bar.

Gelegen in het hart van de stad, is NH Collection Heidelberg perfect gelegen voor gasten die de betoverende stad en het culturele centrum willen verkennen. Als de parel van de deelstaat Baden-Württemberg, die jaarlijks 11,9 miljoen bezoekers trekt, biedt Heidelberg de oudste universiteit van Duitsland, een barokke oude binnenstad en een kasteel. In 2015 werd Heidelberg door UNESCO uitgeroepen tot 'Stad van de Literatuur' en de vele literaire evenementen en festivals creëren vandaag de dag nog een levendige, verfijnde sfeer.

Naast NH Collection Heidelberg en NH Collection Spin Tower zijn er momenteel meer dan 90 accommodaties opgenomen in het premium merkportfolio van NH Collection, verspreid over 21 landen.

 

Over NH Collection:

NH Collection is het upscale merk van Minor Hotels, opmerkelijk vanwege zijn unieke en karakteristieke hotels in belangrijke steden in Europa, Amerika en het Midden-Oosten. Gebaseerd op de premium waarde propositie van de keten behouden deze hotels hun lokale karakter om hun gasten te inspireren en te fascineren. Strevend naar meer dan het gewone, zijn de NH Collection Hotels grondig ontworpen voor degenen die het meeste uit hun verblijf willen halen en buitengewone momenten willen beleven via unieke, creatieve en innovatieve ervaringen.

In de NH Collection hotels geeft het personeel de grootst mogelijke aandacht aan details, in de hoop dat gasten zich bereid voelen voor een persoonlijke en superieure gastenservice om zo hun buitengewone ervaringen te blijven herbeleven. Of het nu gaat om zakenreizen of vrijetijdsuitjes, voor ontmoetingen of ontspanning, de NH Collection hotels bieden inspirerende, veelzijdige en stimulerende locaties om creativiteit en plezier te maximaliseren.

Over Minor Hotels:

Minor Hotels is een internationale hoteleigenaar, -exploitant en -investeerder met momenteel meer dan 530 hotels in bedrijf. Minor Hotels verkent met passie nieuwe mogelijkheden in de horeca met een divers portfolio van eigenschappen die intelligent zijn ontworpen om verschillende soorten reizigers aan te spreken en nieuwe passies en persoonlijke behoeften te bedienen. Via onze Anantara, Avani, Oaks, Tivoli, NH Collection, NH Hotels, nhow, Elewana, Marriott, Four Seasons, St. Regis, Radisson Blu en Minor International eigendommen is Minor Hotels actief in 56 landen verspreid over Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika, de Indische Oceaan, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Met dynamische plannen om bestaande merken uit te breiden en strategische acquisities te verkennen in opportunistische markten, streeft Minor Hotels naar een visie van een gepassioneerde en onderling verbonden wereld.

Minor Hotels maakt deel uit van het GHA DISCOVERY loyaliteitsprogramma, waarmee reizigers elk moment thuis of onderweg kunnen koesteren, terwijl ze worden erkend en beloond bij deelnemende hotels en resorts wereldwijd. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ghadiscovery.com.