Rotterdam,
14
december
2023
|
11:58
Europe/Amsterdam

NH Hotels verlengt sportieve samenwerking met Nederlands Handbal Verbond

Deze hernieuwde overeenkomst bouwt voort op de succesvolle samenwerkingen uit voorgaande jaren, waarin NH Hotels een cruciale rol speelde in het faciliteren van optimale omstandigheden voor de nationale handbalselecties.

Samenvatting

Amsterdam, 14 december 2023 – NH Hotels, onderdeel van Minor Hotels, is verheugd om aan te kondigen dat de langdurige samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond (NHV) wordt voortgezet. Het sponsorcontract is voor het komende jaar vernieuwd, waarmee de succesvolle alliantie tussen beide partijen wordt gecontinueerd.

Jaap Wals, Directeur van het Nederlands Handbal Verbond, benadrukt de waarde van de voortdurende samenwerking: “Mede dankzij onze samenwerking met NH Hotels kunnen onze nationale selecties al vele jaren optimaal presteren. De voortreffelijke service en faciliteiten die door NH Hotels wordt geboden dragen bij aan een goede nachtrust, essentieel voor onze sporters. Wij zijn dan ook erg vereerd om te mogen delen dat onze samenwerking weer verlengd is.” 

NH Hotels en het NHV hebben al acht jaar een succesvolle samenwerking. Gedurende deze periode hebben de faciliteiten van NH Hotels in binnen- en buitenland een mooie rol gespeeld voor de dames- en heren Oranjeselecties. Of het nu gaat om wedstrijden, toernooien of trainingskampen, de NH Hotels bieden alle benodigde comfort en diensten om sporters de gelegenheid te geven om te ontspannen, op te laden en zich optimaal voor te bereiden op belangrijke wedstrijdmomenten. Met deze langdurige samenwerking draagt NH Hotels met plezier bij aan het continue succes en de prestaties van de nationale handbalselecties. 

Sander Creemers, Director of Operations Northern Europe bij Minor Hotels, voegt hieraan toe: “We blijven met veel plezier het Nederlandse Handbal Verbond ondersteunen met de verzorging van een comfortabel verblijf en voedzame maaltijden voor de nationale topsporters in onze hotels. We zijn trots dat we hier op topsportniveau aan kunnen bijdragen in zowel binnen- als buitenland. We wensen de nationale selecties heel veel succes met het behalen van nieuwe sportieve successen!” 


Over Nederlands Handbal Verbond 
Het Nederlands Handbal Verbond, opgericht in 1936, blijft een prominente speler binnen de Nederlandse sportgemeenschap. Met vertegenwoordiging van 396 Nederlandse handbalverenigingen en meer dan 50.000 leden, is het NHV een dynamische en groeiende organisatie. De nationale handbaldames- en herenteams hebben in de afgelopen jaren indrukwekkende successen behaald, met meerdere medailles op zowel wereldkampioenschappen als Europese kampioenschappen. Het NHV streeft voortdurend naar excellentie in de handbalsport en is trots op de bijdrage van NH Hotels aan de optimale prestaties van de nationale handbalselecties. De voortdurende samenwerking tussen NH Hotels en het NHV blijft een cruciale factor in het succesverhaal van het Nederlandse handbal. 

Over Minor Hotels 
Minor Hotels is een internationale hoteleigenaar, uitbater en investeerder met momenteel meer dan 540 hotels in exploitatie. Minor Hotels verkent met passie nieuwe mogelijkheden in gastvrijheid met een gevarieerde portefeuille van hotels die op intelligente wijze zijn ontworpen om verschillende soorten reizigers aan te spreken, waarbij zowel aan nieuwe passies als aan persoonlijke behoeften wordt voldaan. Via onze eigendommen Anantara, Avani, Oaks, Tivoli, NH Collection, NH Hotels, nhow, Elewana, Marriott, Four Seasons, St. Regis, Radisson Blu en Minor International, is Minor Hotels actief in 56 landen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, de Indische Oceaan, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Met dynamische plannen om bestaande merken uit te breiden en strategische overnames te onderzoeken in opkomende markten, streeft Minor Hotels een visie na van een meer gepassioneerde en onderling verbonden wereld. 
Minor Hotels maakt deel uit van het GHA DISCOVERY loyaliteitsprogramma, waarmee reizigers kunnen genieten van elk moment, thuis of onderweg, terwijl ze erkenning en beloning krijgen bij deelnemende hotels en resorts wereldwijd. 


Ga voor meer informatie naar www.ghadiscovery.com 
Ga voor meer informatie naar www.minorhotels.com