Rotterdam,
04
juli
2023
|
15:37
Europe/Amsterdam

nhow Rotterdam opent bijzondere TOIZ Room

Modern kunstenaars Dion V en Maya ontwerpen een interactieve speelkamer voor volwassenen met fenomenaal uitzicht

Samenvatting

nhow Rotterdam opent op 5 juli een ‘one of a kind’ TOIZ Room. Deze interactieve hotelkamer daagt volwassenen uit om hun innerlijke kind te ontdekken. De belevingsruimte is veel meer dan een kamer om in te slapen, het is een betoverende ruimte vol creatieve uitspattingen. De kamer spreekt door middel van kleuren, vormen en verschillende materialen. Een bijzondere ervaring met een fenomenaal uitzicht op de achitectonische hoogtepunten van de stad.

De Nederlandse artiest Dion V, Dion Varossieau, bedacht samen met zakelijk partner Maya TOIZ  vanuit het idee om speelgoed voor volwassenen te creëren en te combineren met blij makende kunst. De creatie in de kamer past perfect in de speelse architectuur van het hotel. De Premium TOIZ Room in nhow Rotterdam biedt bovendien een grandioos uitzicht op de stad. Gasten ervaren hier zelf op welke manier kunst en architectuur bijdraagt aan de ervaring van een bezoek aan de Maasstad.

De TOIZ Room in nhow Rotterdam is op aanvraag te boeken door een mail te sturen naar: rotterdam@nhow-hotels.com

nhow Rotterdam

De skyline van Rotterdam is one of a kind. In het ‘Manhattan aan de Maas’ is nhow Rotterdam gevestigd in het iconische gebouw De Rotterdam, ontworpen door Rem Koolhaas. Kunst en architectuur staan in nhow Rotterdam centraal. De kamers bieden een onovertroffen uitzicht op de Erasmusbrug en de watertaxi’s die voorbij scheren over het water. Het hotel heeft een gym en nieuwe wellness, waar tijdens een work-out genoten kan worden van de Rotterdamse skyline. In gastrobar ELVY laden gasten zich na een dag in deze wereldstad weer helemaal op met heerlijke culinaire gerechten die uit alle hoeken van de wereld komen, vergezeld door een cocktail of mocktail terwijl de avond over de stad valt. Ook locals van de stad komen er graag en voorzien de gasten maar al te graag van de handige insider-tips.

Over nhow hotels

nhow is het disruptieve hotelmerk van NH Hotel Group, bekend om zijn iconische vestigingen. Geïnspireerd door de steden waarin ze gevestigd zijn en ontworpen door de meest vooraanstaande creatieve geesten van onze tijd (Foster+Partners, OMA, opgericht door Rem Koolhaas, Karim Rashid, Sergei Tchoban, Teresa Sapey en Matteo Thun, onder anderen), is nhow tegelijkertijd een hotel en een creatieve hub. Elke nhow-vestiging wordt een mijlpaal in de stad, een smeltkroes van creativiteit.

In een nhow hotel is alles onverwacht, uitdagend en verrassend. Elke kamer, restaurant en lobby zijn een uitnodiging om te mediteren, een oproep om actie te ondernemen in ons leven, zoals belichaamd door de slogan #changenhow. Elke gast beleeft zijn eigen persoonlijke ervaringen met één ding gemeen: de wow-factor! De nhow hotels zijn gelegen in belangrijke stadswijken die een transformatie ondergaan en ontpoppen zich al snel als mijlpalen voor zelfontdekking en experimenten door middel van 'artivisme'. Waarom wachten? De tijd is nu, nhow.