Rotterdam,
08
oktober
2018
|
12:18
Europe/Amsterdam

Club Now&Wow genomineerd voor Entree Award 2018

Rotterdamse club een maand na opening al kanshebber voor felbegeerde prijs

Een maand na de opening op 18 september 2018 is club Now&Wow genomineerd voor de Entree Awards 2018 in de categorie ‘Best Nightlife’. Dat werd tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam bekend gemaakt. Een vakjury van 21 designers, culinaire trendwatchers en conceptontwikkelaars signaleert vijf trends die komende jaren in de Nederlandse horeca terug te zien zijn. Overige genomineerden in deze categorie zijn de Amsterdamse clubs Chin Chin Club, Noorderschip en Duke of Tokyo. De winnaars worden op maandag 26 november 2018 bekend gemaakt in Theater Amsterdam.

Now&Wow: nominatie Best Nightlife Award
De Entree Awards 2018 worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere en mooie Nederlandse restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden. In de categorie ‘Best Nightlife’ - waar club Now&Wow onder valt -wordt gekeken naar een onderscheidend concept, een bijpassend interieur en een waardevolle toevoeging aan de hedendaagse beleving en cultuur van het nachtleven in Nederland. De winnaar van vorig jaar was club Mad Fox in Amsterdam.

Iris Kranenburg, jurylid: “Dat Rotterdam nationaal én internationaal op de kaart staat, komt mede door de kwalitatief goede en vernieuwende horeca in de stad. De nieuwe Now&Wow is daarvan een goed voorbeeld en vult het Rotterdams nachtleven aan met hedendaagse en internationale allure. Hierbij vergeten de ondernemers niet wie ze zelf zijn en denken ze ook aan jonge ondernemers en talenten. De club geeft het nachtleven van Rotterdam dus weer een flinke boost en laat net als vroeger weer zien dat nightlife en Rotterdam hand in hand gaan.”

Entree Awards 2018
De Entree Awards is hét horeca-event van het jaar. Een vakjury van hospitality professionals beoordeelt de vijfenvijftig meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. De uitreiking vindt dit jaar plaats op maandag 26 november 2018 in Theater Amsterdam. In veertien categorieën met elk vijf genomineerden worden de felbegeerde horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, horecabedrijven, bartender en barista.

Over Now & Wow
Danceclub Now&Wow ontstond in 2000. Het duo Ted Langenbach en Pietra Ligura realiseerden een kleurrijk en glamoureus platform binnen de duistere muren van Now&Wow door middel van beeld, geluid en de karakteristieke perfomancekunst. Met thema-avonden zoals: Lolita Klup, Hipsters, Elektrische Ballroom, Beatboetiek, Flirt, Kissy Kissy Bang Bang, S.H.I.T. (Sophisticated High International Trash), Soulpunkers op Discospeed en Speedfreax muziek smolten ze beeld, ontwerp, mode, theater en uitvoeringen samen tot een ultieme mix die de vele bezoekers stimuleerde om ook op artistieke wijze deel te nemen.

Overige informatie Now&Wow
Locatie : Maassilo – Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam
Clubavonden : Iedere zaterdagnacht van 23:00 uur tot 07:00 uur
Website : http://nowandwowfest.com/ 
Facebook : https://www.facebook.com/NOWANDWOWFEST/