Rotterdam,
04
september
2017
|
13:52
Europe/Amsterdam

De zomer in een flesje Orangina

Samenvatting

De vakantie voorbij? Een slokje Orangina brengt je weer terug. Terug naar dat Franse terras onder de zon, de kalmte, het uitzicht en een flesje Orangina voor je op tafel. Orangina is een natuurlijk verfrissende frisdrank die bestaat uit het sap van diverse citrusvruchten, echt vruchtvlees en vrij is van conserveringsmiddelen. De elegante flesjes Orangina zijn gewoon te koop in de Nederlandse supermarkten. 

Unieke smaak
Neem een slokje Orangina en ervaar de unieke smaaksensatie. Al sinds 1936 heeft dit unieke mediterrane drankje vele harten verovert. Het originele recept is een goed bewaard geheim dat het echte joie de vivre gevoel geeft. Alle varianten Orangina bevatten minstens 12% citrusfruitsap (sinaasappel 10%, citroen, grapefruit en mandarijn 2%). De rijke en uitgebalanceerde smaak wordt versterkt door het sinaasappelvruchtvlees en de stukjes zest (schil). Vergeleken met andere sinasmerken bevat Orangina minder suiker en heeft het een lager koolzuurgehalte (2,5%): net genoeg voor een verrassende bite die de rijke citrussmaken niet overschaduwt. Het sap, vruchtvlees, zest en het bolle buik flesje met sinaasappelstructuur brengen je weer even terug naar dat ene perfecte moment op vakantie.

Shake it up!
Door het flesje Orangina licht te schudden, mengt het vruchtvlees goed met de diverse fruitelementen. Zo is elke slok Orangina fris en fruitig en beleef je het ultieme vakantiegevoel. Santé!

Achtergrond
Orangina is in 1936 in Frankrijk geïntroduceerd door Jean Claude Beton. Met het bolle buikflesje met de sinaasappelstructuur en de unieke smaak veroverde hij de harten van consumenten. Orangina is verkrijgbaar in het bekende bolle buik flesje in 0,25L glas. De 1,4L PET (met statiegeld), 0,5L PET en 0,25L PET bevatten ook kenmerken van dit bolle buikflesje. Naast Orangina Original, is de 1,4L PET Zero ook verkrijgbaar. Orangina is te koop bij de supermarkten Albert Heijn en Jumbo vanaf € 1,22 (Orangina Regular, 0,5 liter). Daarnaast is Orangina ook verkrijgbaar in diverse on the go locaties en te bestellen in horecagelegenheden.

Boilerplate

Overige informatie over Orangina
Website : www.orangina.eu
Facebook : www.facebook.com/OranginaNL