Rotterdam ,
21
april
2020
|
16:40
Europe/Amsterdam

Par Hasard komt met Koningsdagpakket voor de ultieme vorstelijke snackervaring

Komt de koning niet naar Maastricht, dan brengt de café-friterie Maastricht wel bij je thuis

Samenvatting

Om hun gasten op Koningsdag de ultieme vorstelijke snack ervaring thuis te geven, heeft café-friterie Par Hasard het Koningsdagpakket bedacht. Met het pakket kun je proosten met de koning om 16:00 uur en tussendoor snacken en borrelen op z'n Par Hasard’s. Voor hun Koningsdag pakket werkt Par Hasard samen met traiteurs, boeren en kwekerijen uit Amsterdam en Limburg. Nu de koning niet naar Maastricht kan afreizen, brengt het bedrijf met Maastrichtse roots Maastricht wel naar je thuis! Bovendien wil Par Hasard met het Koningsdagpakket zowel de Limburgse als de Amsterdamse ondernemers steunen door hun producten in het pakket op te nemen.

Limburgse en Amsterdamse kwaliteit

De kwaliteitsfrituur producten vormen de basis van het Koningsdagpakket. Uiteraard mag Limburgse vlaai niet in het pakket ontbreken en kun je proeven van twee stukken vlaai van Boerderij Winkelmolen, gemaakt naar ouderwets recept uit grootmoeders tijd. De aardbeien met room in het pakket komen van kwekerij Dings uit het Noord-Limburgse plaatsje Belfeld en de verse jus d’orange is gemaakt van bloedsinaasappelen en perssinaasappelen van boerderij Winkelmolen uit Limburg. In het pakket ook Eberthardjes van patisserie Holtkamp, hét koekje van Amsterdam, en 8 Holtkamp draadjesvlees- of kaasbitterballen. Een bruisende Crémant de Bourgogne Brut Royale (100% Chardonnay) van wijnhuis Domaine L. Loron om feestelijk mee te proosten, ingekocht bij wijnleverancier Vojacek uit Maastricht. De biertjes zijn van het Limburgse Brand en komen met een leuke verrassing. En natuurlijk bevat het pakket ook twee porties Par Hasard frites met huisgemaakte piccalilly mayonaise en pindasaus en twee huisgemaakte biologische Par Hasard frikadellen. De Maastrichtse mosterd komt van traiteurwinkel Saveurs. Tot slot kun je van de Crémant en de jus d’orange natuurlijk mooie Mimosa cocktails maken. De Mimosa cocktail is de ultieme brunchcocktail en met de bloedsinaasappelen in de koningskleur oranje. Recept is te vinden in het pakket!
 

Frituurpan

Geen frituurpan in huis? Wanneer je geen frituurpan in huis hebt biedt Par Hasard de oplossing. Een klein strak en zwart frituurpannetje met een inhoud van 4 liter is te bestellen inclusief de natuurlijke olie voor 35,-. Zo kun je thuis frituren op ieder gewenst moment. En: het pannetje is zo compact dat het in alle Amsterdamse huishoudens past. Je kunt de bestelling dan gekoeld ophalen of laten bezorgen door Par Hasard op zondag of maandag.

Geen frituurpan in huis en ook geen interesse in een frituurpan? Ook geen probleem, dan kun je het ‘ready to eat’ pakket ophalen bij Par Hasard Ceintuurbaan of Par Hasard Hoofddorpplein. Par Hasard bezorgt warme en krokante pakketten dus niet thuis, dit om de kwaliteit te waarborgen.
 

Praktische informatie over het Koningsdag pakket

Het Koningsdag pakket is voor twee personen en kan in Amsterdam worden afgeleverd of opgehaald. Het pakket wordt alleen gekoeld bezorgd, wel kan het pakket ‘warm en krokant’ worden opgehaald. Er zit een klein instructieboekje bij met de recepturen en achtergrondinformatie over de leveranciers. De prijs per pakket is €49,50 (exclusief frituurpan, olie en zuurvlees) en is te bestellen vanaf woensdag 22 april. Bezorgen of afhalen kan op zondag 26 of maandag 27 april (Koningsdag zelf). Iedereen kan bestellen via de website, de mail, telefonisch of per app.

Boilerplate

Overige informatie over Par Hasard

Adres De Pijp: Ceintuurbaan 113-115, 1072 EZ Amsterdam

Adres Hoofddorpplein: Hoofddorpplein 1, 1059 CV Amsterdam

Adres Alkmaar: Laat 179, 1811 EE Alkmaar

Website: https://www.cafeparhasard.nl/

E-mail : info@cafeparhasard.nl

Telefoon: 020-4714052

Whatsapp: 06-17588811

Facebook: https://www.facebook.com/cafeparhasard/

Instagram: https://www.instagram.com/cafeparhasard/