Amsterdam,
05
juni
2019
|
11:33
Europe/Amsterdam

Par Hasard lanceert borrel met beste frites van Amsterdam aan het Hoofddorpplein

Nieuwe vestiging krijgt groot terras, friterie en eetcafé gerund door topsporter

Op maandag 10 juni 2019 is de nieuwste vestiging van Par Hasard in de Amsterdamse Schinkelbuurt een feit. Franchise-ondernemer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly staan te popelen om de deuren en het zonovergoten terras aan het Hoofddorpplein te openen. Na een rigoureuze verbouwing is het hoekpand getransformeerd naar een bourgondische locatie waar iedereen welkom is voor lunch, borrel en diner. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een sfeervol eetcafé, een friterie met een eigen entree en een groot terras.

Bourgondisch eten en borrelen
De sfeervolle zaak heeft een authentieke Par Hasard uitstraling en beschikt over kunstobjecten van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. De bar heeft een prominente plek gekregen, direct bij binnenkomst in het eetcafé. Een wijnbar met koeler midden in de zaak leent zich uitstekend als borrelplek. Naast de bourgondische gerechten met huisgemaakte frites wordt bij Par Hasard Hoofddorpplein extra aandacht besteed aan de borrel. Vincent serveert Par Hasard signatuur cocktails met wodka uit Maastricht gemaakt van aardappelen uit Maastrichtse grond. Daarnaast staan er veel Limburgse en Belgische speciaalbieren, prachtige wijnen en een mooie champagne op de kaart. Maar ook voor een smakelijke lunch met een goede kop koffie en een verse jus kan je hier terecht. Tevens kunnen gasten de gerechten afhalen of laten bezorgen voor thuis of op werk.

Over Par Hasard
Par Hasard heeft als doel dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. De ambachtelijk bereide Par Hasard frites zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en biologische frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen.

Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café met bar. Hiermee is Par Hasard sinds 2014 een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. De gerechten van Par Hasard kunnen worden afgehaald en bezorgd; voor thuis, op werk en op feestjes. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.

Vestigingen
Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen, Par Hasard Almere en Par Hasard Alkmaar. Op 10 juni wordt de zesde vestiging geopend: Par Hasard Hoofddorpplein in Amsterdam.

Overige informatie over Par Hasard Hoofddorpplein

Opening Maandag 10 juni 2019
Openingstijden 12:00 - 01:00 uur (zon – don), 12:00 – 03:00 (vrij-zat)
Adres Hoofddorpplein 1, 1059 CV Amsterdam
Website www.cafeparhasard.nl
E-mail info@cafeparhasard.nl | amsterdam.hoofddorpplein@cafeparhasard.nl