Amsterdam,
06
april
2020
|
10:46
Europe/Amsterdam

Par Hasard lentepakket: Oost-West, Paas-thuis best

Café - Friterie met Limburgse roots ondersteunt lokale ondernemers en biedt paasmenu thuis aan

Samenvatting

Tijdens Pasen met de hele familie aan tafel is op dit moment voor niemand mogelijk. Om toch in de feestelijke stemming te komen, bezorgd Par Hasard het echte paasgevoel thuis. De friterie met Limburgse roots doet dit in de vorm van een heerlijk lentepakket. Dit pakket zit vol met ambachtelijke, bourgondische producten uit Limburg. Zo kan iedereen thuis genieten van een heerlijk Paasmenu. Onder het genot van een mooi glas Apostelhoeve wijn en de nostalgische playlist op Spotify, komt het Par Hasard gevoel zo dichtbij mogelijk.

Limburgse streekproducten
Par Hasard heeft voor haar lentepakket de handen ineen geslagen met lokale traiteurs, boeren, telers en kwekerijen. De verse en hoge kwaliteit producten vormen de basis van een laagdrempelig, maar smaakvol lentemenu. De Limburgse asperges van boerderij de Winkelmolen worden vergezeld met Hollandse krieltjes van John van der Kroon, ambachtelijk gekookte ham van slagerij Nice to Meat en eieren en roomboter van kaasmakerij Catherinadal. Ook dag twee is een feestje met het Limburgs zuurvlees van Par Hasard. Voor een klein bedrag extra voegt Par Hasard hun bekende frites toe aan het lentepakket (benodigdheden: eigen frituurpan of Airfryer). Niet vergeten de frites te dippen in de bearnaise-mayonaise van Saveurs.

Om het Paasdiner helemaal compleet te maken, heeft Par Hasard samen met Beluga Loves You gezorgd voor een bijzondere afsluiting van het diner. De Beluga Easter Roulette bonbons van het sterrenrestaurant uit Maastricht zijn geïnspireerd op het oud Limburgse spel: tietchen. Allebei een ei, tegen elkaar tikken en de persoon zonder een barst in het ei, heeft gewonnen. De bonbons van Beluga Loves You bevatten een combinatie tussen karamel en gezouten popcorn, maar pas op: één van de vier is ‘The Killer’. Bij deze bonbon is de allersterkste variant van de Amerikaanse peper van ‘Mad Dog’ toegevoegd. Als je geluk hebt, pakt jouw tafelgenoot deze pittige Easter bonbon!

Samen genieten
Par Hasard verzorgd niet alleen de producten voor het paasdiner, maar ook alle andere elementen die nodig zijn voor een sfeervol Paasweekend. Want waar wordt iedereen naast lekker eten nog meer blij van? Een mooi glas wijn en goede muziek. Par Hasard heeft daarom gezorgd voor een fles rode of witte wijn en een diner playlist. De nostalgische geluiden afkomstig uit de speakers variëren van Charles Aznavour en Edith Piaf tot aan Johnny Jordaan en Andre Hazes.

Praktische informatie over het Limburgse lentepakket
Par Hasard bezorgt in heel Nederland tot aan de voordeur. Het lentepakket is voor twee personen en genoeg voor maar liefst beide paasdagen. Er zit een klein instructieboekje bij met de recepturen en de QR-code van de playlist. De prijs per pakket is 69,- euro (oftewel 34,50 euro p.p). Het pakket wordt gekoeld aan huis geleverd (gratis) en is 4-5 dagen na levering houdbaar. Afhalen bij een Par Hasard is ook mogelijk. Iedereen kan bestellen via de website, de mail, telefonisch of per app.

Boilerplate

Overige informatie over Par Hasard
Adres De Pijp : Ceintuurbaan 113-115, 1072 EZ Amsterdam
Adres Hoofddorpplein : Hoofddorpplein 1, 1059 CV Amsterdam
Adres Alkmaar : Laat 179, 1811 EE Alkmaar
Website : https://www.cafeparhasard.nl/
E-mail : info@cafeparhasard.nl
Telefoon : 020-4714052
Whatsapp : 06-17588811
Facebook : https://www.facebook.com/cafeparhasard/
Instagram : https://www.instagram.com/cafeparhasard/