Amsterdam,
28
november
2018
|
13:33
Europe/Amsterdam

Par Hasard viert de feestdagen met bourgondische klassiekers

Luxe kerstgerechten in combinatie met de befaamde frieten

Samenvatting

Sinds de opening in 2014 brengt ‘kwaliteitsfriterie’ Par Hasard de charme van de traditionele Belgische frituur naar Nederlandse steden. Maastrichtenaar Xander Hasaart opende met veel succes zaken in Amsterdam Zuid, Amsterdam West, op de pier in Scheveningen en Almere. Om het jaar feestelijk af te sluiten biedt Par Hasard op kerstavond en tweede kerstdag een drie- of viergangenmenu aan met bourgondische klassiekers.  

Bourgondische genieten tijdens de feestdagen
Par Hasard serveert op kerstavond en tweede kerstdag een drie of vier gangen menu met bijpassend wijnarrangement in de vestigingen Amsterdam Zuid en Almere. Op het kerstmenu staan bourgondische verrassingen waaronder Wildpaté met chutney en crostini, Zeeduivel met champagne saus en Confit de Canard met Cremant zuurkool. De restaurants zijn versierd in kerstsfeer en de gasten worden ontvangen met een amuse en bubbels van het huis. 

Sluit 2018 af met bubbels en bitterballen bij Par Hasard 
Tijdens Oud & Nieuw kan de gast bij Par Hasard van  21:00 – 23:30 uur met een groep vrienden of familie genieten van onbeperkt(!) oliebollen en bitterballen en bubbels voor €27,50 p.p. De gast die er in slaagt om te raden hoeveel bitterballen in een fles champagne passen mag vanaf 1 januari 2019 een jaar lang onbeperkt genieten van gratis bitterballen bij Par Hasard. 

Over Par Hasard
Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. De fameuze Par Hasard frieten zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk te bestellen. Par Hasard ontwikkelde met wijnhuis Collovray & Terrier eigen huiswijnen voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten. Daarnaast schenkt het café verschillende bieren en – als verrassende combinatie - champagne bij de friet.

Boilerplate

Overige informatie over Par Hasard
Website www.cafeparhasard.nl
Email info@cafeparhasard.nl
Facebook www.facebook.com/parhasard
Instagram www.instagram.com/cafeparhasard/


Reserveren voor de feestdagen
Reserveren voor kerstavond, tweede kerstdag en Oud&Nieuw kan via onderstaande links en/of telefoonnummer van Par Hasard. 
reserveringen@cafeparhasard.nl /  www.cafeparhasard.nl amsterdam/reserveren / 020-471 40 52