Amsterdam,
15
oktober
2019
|
16:15
Europe/Amsterdam

Par Hasard zoekt bourgondische franchisenemers

Ambitieus café-friterieconcept breidt uit in Nederlandse steden

Par Hasard wil graag samen met lokale ondernemers een groot deel van Nederland voorzien van de lekkerste huisgemaakte frites, Limburgse gastvrijheid en producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Enthousiaste ondernemers met passie voor horeca kunnen zich vanaf heden aanmelden. In Alkmaar en Amsterdam zijn er bestaande vestigingen beschikbaar ter overname.

Bourgondisch, ambachtelijk & laagdrempelig
Eigenaar Xander Hasaart, geboren en getogen in Maastricht, laat met Par Hasard de rest van Nederland graag kennis maken met de combinatie van gastvrijheid, bourgondische gezelligheid en ambachtelijke producten. Zo zijn de dagverse frites gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit aardappelen, per seizoen met zorg geselecteerd. Sinds 2014 is het bedrijf de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café-restaurant. Hiermee is Par Hasard een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. Om alle zintuigen te prikkelen worden de frites en snacks in het zicht van de gasten bereid en kun je tevens aan de bar een biertje of goed glas wijn bestellen. Of je nu komt voor een snack uit de friterie, voor een drankje aan de bar of om uitgebreid te dineren in het café: Par Hasard is geschikt voor iedereen en voor elke gelegenheid.

Café-friterie met grote bar
Elke friterie van Par Hasard kenmerkt zich door een licht en helder kleurgebruik voor een frisse uitstraling. De frites worden elke dag vers bereid en op de locatie zelf afgebakken. Centrale inkopen bij vaste leveranciers voor elke vestiging zorgen voor de juiste inkoopmarges. In elke Par Hasard vind je een delicatessenwand met diverse producten die te koop zijn, en een ouderwetse frites automatique ter decoratie. In het café zijn warme en natuurlijke kleuren aangebracht, is er een grote bar en zorgen sfeervolle schilderijen voor een gezellige en knusse sfeer. Alle vestigingen zijn ontworpen en gebouwd door AMA Architecten, de Amsterdamse Meubelmaker en de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier.

De perfecte locatie
Je vindt Par Hasard overwegend in steden met zo’n 45.000 inwoners binnen een radius van anderhalve kilometer. De vestigingen bevinden zich net buiten A-locaties aan doorgaande wegen met een gemiddelde tot hoge verkeersdichtheid en zijn goed bereikbaar. Daarnaast heeft elke vestiging een horeca- en terrasvergunning van minimaal dertig stoelen. Een locatieprofessional van Par Hasard biedt voor elke ondernemer ondersteuning bij het selecteren, huren, financieren en ontwikkelen van de nieuwe vestiging. Par Hasard kan gevestigd worden in een bestaande horecagelegenheid, op een te ontwikkelen locatie of er kan samen naar een geschikte locatie worden gezocht. Ook zijn er drie vestigingen in eigen beheer die eventueel overgenomen kunnen worden.

Vestigingen
Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Par Hasard De Pijp Amsterdam, Par Hasard Hoofddorpplein Amsterdam, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Alkmaar.

De ambitie is om het bourgondische café-friterieconcept uit te breiden met franchise vestigingen in Utrecht, Den Haag, Haarlem, Amsterdam West en Amsterdam Oost.

Ook de recent opgeleverde friterie van Par Hasard in Alkmaar is beschikbaar als franchise vestiging. Een prachtige kans als je altijd al een eigen friterie/snackbar hebt willen runnen. Perfect te runnen door 1 persoon en met een huidige maandomzet van €16.000 - €18.000 en in potentie meer.

Over Par Hasard
Par Hasard heeft als doel dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. De ambachtelijk bereide Par Hasard frites zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en eigengemaakte frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen. De gerechten van Par Hasard kunnen worden afgehaald en bezorgd; voor thuis, op het werk en op een feestje. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.

Overige informatie over Par Hasard

Informatie franchise Interesse in een franchise brochure en/of een gesprek met Xander Hasaart? Mail naar: xander@cafeparhasard.nl
Website www.cafeparhasard.nl
E-mail  info@cafeparhasard.nl