08
augustus
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

Food & wine bar Pierre par CP gerestyled

Interieurontwerper Jeroen Smeele tovert food & wine bar om tot warm en stijlvolle plek

Samenvatting

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met bedrijfsleider Tessey Geurds de voorraad van ruim 650 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber. Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Bar bites en heerlijke gerechten van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi maken de wijnervaring compleet. 

Food & Wijn
Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij Pierre par CP met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van restaurant Central Park. Met kennis en gevoel voor sfeer schenkt hij samen met zijn team een mooie selectie aan zeer toegankelijke en zeer exclusieve wijnen. Bij Pierre kunt u terecht voor een fris glas Soave a € 4,25 of prachtige keuze maken uit de exclusieve selectie zoals de Pingus uit Ribera del Duero, Masseto uit Toscane of Petrus Bordeaux.

Bovendien kunnen wijnliefhebbers vanaf de lunch tot laat in de avond genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental gerechtjes die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast vier-, zes- of acht gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Tijdens de lunch serveert Pierre Par CP een 2 gangen business lunch voor € 25,- en gedurende de middag kun je er terecht voor een high-wine of een heerlijke borrel met een hapje. De keuken is doorlopend geopend.

Boilerplate

Overige informatie Pierre par CP
Adres: Denneweg 11, 2514 CB Den Haag
Telefoon: 070 - 7670024
Openingstijden: di en wo van 12:00 uur – 00:00 uur (keuken sluit om 22:00 uur), do, vr en za van 12:00 uur – 01:00 uur (keuken sluit om 22:00 uur), zo van 12:00 uur – 22:00 uur (keuken sluit om 20:00 uur), maandag gesloten
Website: www.pierre.nl