Rotterdam,
15
september
2022
|
14:52
Europe/Amsterdam

Pizza lovers opgelet: elke woensdag All you can Peatza bij SPAZIO

Onbeperkt pizza eten bij American Italian restaurant in Rotterdam

Samenvatting

Liefhebbers van pizza kunnen elke woensdag hun hart ophalen bij SPAZIO. Verzamel je vrienden of familie en doe een wedstrijdje wie de meeste pizza’s op kan tijdens All you can Peatza. In het ruime maar toch knusse restaurant geniet je met je gezelschap van American Italian gerechten die met veel liefde worden bereid. Elke woensdag staat in het teken van dé Italiaanse klassieker; pizza! Tijdens All you can Peatza eet je onbeperkt jouw favoriete pizza voor €15,- euro per persoon. Ben jij meer het type voor eindeloze borrels met kleine bites? Dan is vrijdagmiddag het moment om aan te schuiven in de lounge van SPAZIO. Met Andosh! (Let’s Go in het Italiaans) verwelkomen zij je graag voor de ideale vrimibo, inclusief Bar Bites van het huis. SPAZIO benadrukt hiermee hun liefde en passie voor de Italiaanse gastvrijheid, waarbij samenkomen en delen een belangrijk onderdeel van de cultuur is.

Wie kan de meeste pizza’s op?
Elke woensdag draait de pizzaoven op volle toeren bij SPAZIO. Voor welke pizza je gaat is aan jou, kies je favoriet en het genieten kan beginnen. Ga voor een klassieke Margarita, een Pepperoni met pittige salami, de Fisherman’s Cut met kabeljauw, ansjovis en mosselen of de Cheazy met vier soorten kaas. Natuurlijk kun je een hele pizza voor jezelf bestellen, maar misschien wel nog leuker is meerdere soorten delen samen met je gezelschap. Natuurlijk zijn ook de bambini welkom, speciaal voor hen hebben ze kid-friendly formaat pizza’s. Terwijl ouders nog een extra ronde pizza’s bestellen kunnen kinderen hun gang gaan in de ruime speelhoek in het restaurant. Ook is er buiten een veilige speeltuin waar zij met goed weer kunnen spelen met uitzicht op de landingsbaan. Een heerlijke avond uit voor het hele gezin dus. Om zeker te zijn van een plekje is het aan te raden een reservering te plaatsen via de website van SPAZIO.

Andosh! op vrijdagmiddag
Elke vrijdagmiddag geniet je van 16:00 tot 18:00 uur samen met vrienden of collega's bij Andosh! bij SPAZIO, waar de Italiaanse muziek uit de speakers klinkt, verfrissende drankjes worden geserveerd en Italiaanse Bar Bites langskomen. Denk aan heerlijke Bitterballz, Arancini Arrabiatta (risottoballen met "Angry Sauce”) of de Little Italy butchers plank. En ja, die Bar Bites zijn tijdens deze uren van het huis! Hiermee benadrukt SPAZIO hun liefde en passie voor de Italiaanse gastvrijheid waarbij samenkomen en delen een belangrijk onderdeel van de cultuur is. SPAZIO nodigt dan ook iedereen uit de buurt en van verder weg graag uit om aan te sluiten tijdens de aperitivo. Naast een mooie selectie aan wijnen, bieren en Italiaanse specialiteiten als grappa's en limoncello, kunnen ook liefhebbers van cocktails hun hart ophalen tijdens een borrel bij SPAZIO. Speciaal voor Andosh! wordt er een mix van Italiaanse en Amerikaanse cocktails geserveerd zoals The Godfather met Bourbon en Amaretto, de Americano en de Negroni Sbagliato. Daarnaast kunnen favorieten als een Amaretto Sour, Espresso Martini of de Roman Rooster met lemon wodka, ginger beer, limoncello en basilicum natuurlijk ook altijd worden besteld. Ook voor Andosh! kun je via de website van SPAZIO een plekje in de lounge reserveren.