Rotterdam,
07
november
2023
|
08:37
Europe/Amsterdam

Pop-up restaurant Bennies is back in town!

Met een vernieuwde look en feel, een verfijnd seizoensmenu en een croissanterie

Samenvatting

Begin dit jaar verblijdde het nieuwe foodconcept Bennies Amsterdam met een pop-up restaurant. Vanaf 16 november 2023 vindt het concept opnieuw voor een beperkte tijd plaats in het opkomende Het district Schinkel. Met een stijlvolle nieuwe branding en een verfijnd menu samengesteld door chef-kok Rick Swinkels, mag je de kans om te genieten niet missen. Het concept zal ook een croissanterie voor de lunch hebben, voor alle creatieve kantoren en professionals die een smakelijke hap nodig hebben in de buurt van Amsterdam Zuid en Hoofdorplien. 

Bennies is back 
De comeback van het restaurant gaat gepaard met een nieuwe look & feel in een kenmerkende, eigentijdse stijl... Geen poespas, maar simpelweg goed eten in combinatie met een warme, gastvrije sfeer. Dat alles in een prachtig gerestaureerd oud pakhuis. Bereid je voor op een onvergetelijke food experience, midden in het hart van het bruisende Schinkel District. 

Vernieuwd 4-gangen menu
Chef-kok Rick Swinkels zal zich tijdens deze editie weer van zijn beste kant laten zien door klassieke smaken op onverwachte, heerlijke manieren te combineren. Met een 4-gangen menu met rijke smaken en een modern randje, worden klassieke gerechten bereid met een onverwachte twist, met verse seizoensgebonden ingrediënten, afkomstig van de beste producenten. De gebakken kip met gerookte paling is een hap die je niet snel zult vergeten, en een must om te proberen. De veelbesproken cocktails en de handgeselecteerde wijn- en bierselectie complimenteren en verdiepen de smaken van alle gangen speciaal voor jou

Croissanterie overdag, pop-up restaurant 's avonds
Niet alleen het 4-gangenmenu staat deze editie in de spotlights, Bennies voegt er iets nieuws aan toe. Een lunch om een fietstochtje voor te maken of met collega's naartoe te lopen als je in de buurt van  Het district Schinkel. Vanaf 16 november 2023 kun je Bennies ervaren op donderdag, vrijdag of zaterdag tot en met 9 december. Tussen 12.00 en 16.00 uur wordt er lunch geserveerd, inloop, zit of afhaal, iedereen is welkom. Vanaf 18.30 uur beginnen de shifts voor het avondprogramma. Tickets zijn verkrijgbaar via de Instagram link in de bio van @benniesamsterdam. Wat betreft de croissanterie, weg is weg, en voor het diner zijn er nog maar 4 weekenden om de Bennies vibes te ervaren. Zorg ervoor dat je vandaag nog je plek reserveert!

Over het Schinkel District 
Schinkel District is een bruisende wijk in Amsterdam Zuid. Het gebied biedt een unieke combinatie van architectuur, levendigheid en de natuurlijke elementen van het water waaraan het gelegen is. Ook is er in de uitstraling van de wijk een eigentijdse mix ontstaan van industrieel erfgoed en modern ondernemerschap. Daarmee biedt het een hippe ontmoetingsplek waar makers en ondernemers, zoals fotografen, kunstenaars, architecten, designers, marketeers en tech professionals wonen en werken. 

Het wereldwijde vastgoedbedrijf Jamestown bezit meer dan 26.000 m2 aan oppervlakte in het Schinkel District en leidt de placemaking programmering in de hele buurt. Het bedrijf bezit in het district onder meer de Helicopterstraat, de locatie van de Bennie's pop-up, en de historische A-Factorij (voormalige fietsenfabriek).

Over Jamestown
Jamestown is een wereldwijd, op design gericht vastgoedbeleggings- en managementbedrijf. Al 40 jaar lang hebben ze de missie om inspirerende plaatsen te creëren. Sinds de oprichting in 1983 heeft Jamestown transacties afgerond met een totale waarde van ongeveer $40 miljard. Per 31 december 2023 heeft Jamestown activa onder beheer ter waarde van $12,5 miljard en een portfolio dat belangrijke markten in de VS, Latijns-Amerika en Europa beslaat.

Jamestown heeft meer dan 500 medewerkers wereldwijd in dienst, met het hoofdkantoor in Atlanta en Keulen, en kantoren in Amsterdam, Bogotá, Boston, Londen, Los Angeles, Madrid, New York, San Francisco en Washington, D.C. Huidige en voorgaande projecten omvatten One Times Square en Chelsea Market in New York, Industry City in Brooklyn, Ponce City Market in Atlanta, Ghirardelli Square in San Francisco, de Innovation and Design Buildings in Boston en Lissabon, en Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Voor meer informatie, bekijk www.jamestownlp.com.