Rotterdam,
02
juni
2023
|
13:11
Europe/Amsterdam

Power to the bald! Kom dineren tijdens het grootste kale mensen event van Nederland

Shine & Dine event; een avond vol eten en entertainment bij Cannibale Royale

Samenvatting

Een kale kop is iets om trots op te zijn! Dat vindt ook het team van Cannibale Royale. Daarom zetten ze deze zomer kale mensen extra in het zonnetje tijdens een eenmalig Shine & Dine event onder het mom ‘celebration of baldness’. Een bijzonder diner, gehouden op 14 juli, dat feestelijk en culinair de kaalheid viert. Maak je klaar voor een avond vol plezier, waar sappig vlees wordt verslonden, baco's worden achterovergeslagen en bier rijkelijk vloeit.

Het eerste en grootste kale mensen diner van Nederland
Dat kaalheid iets is om te vieren, weten diehard gladde koppen natuurlijk al lang. Toch is een kans om dit te eren met een goed feestje nooit mis. Cannibale Royale pakt daarom groots uit op 14 juli. Verwacht een vol restaurant met meer dan 100 kale mensen, een tafel vol gezaaid met lekker eten en alcoholische versnaperingen én entertainment. Denk hierbij aan bier en Baco’s voor het hele gezelschap, een masseur die de kale koppen verwent en supertoffe prijzen tijdens de BBR (The Big Bald Raffle). Het meest bijzondere aan deze avond is dat alle trotse kale koppen van het land massaal samenkomen en de kaalheid vieren. De host van de avond zal namelijk niemand minder dan de onnavolgbare Howard Komproe zijn. Hiermee is het feest compleet en is het een unieke gelegenheid om een avond te beleven om nooit te vergeten (natuurlijk kaal of standje 1 verplicht). 

 

Shine & Dine als nooit tevoren
Enthousiast geworden? Snappen we! Tickets zijn beperkt dus wacht niet te lang met het verzekeren van een plek voor deze bijzonder feestelijke get together. Bereid je voor op een avond vol geweldige muziek, verzorgd door onze fantastische DJ die de hele avond lang de juiste vibe creëert. Met een ticket t.w.v. €75,- heb je een heerlijk diner, bier, Baco’s en frisdrank van 20:00 tot 22:30 uur bij Cannibale Royale aan de Rozengracht in Amsterdam. Laat je alleen niet weerhouden om na afloop nog lekker te blijven hangen. Maar, let op: geen kale kop = geen toegang. Bij de ingang hebben we zelfs iemand staan die, indien nodig, een kaalscheerbeurt kan uitvoeren. Bereid je voor op een avond vol culinaire hoogstandjes, entertainment en een sfeer vol kale trots. Cheers to baldness!

 

Over Cannibale Royale
De restaurants van Cannibale Royale zijn een bijzondere kruising tussen een Franse brasserie en mysterieuze bar. Je geniet hiervan goed eten, maar ook van de bijzondere sfeer. Cannibale Royale serveert vers eten met ingrediënten van de beste kwaliteit, vlees van de grill, creatieve cocktails en lokaal craft bier. Voor de liefhebbers van vlees hebben ze een breed scala aan smakelijke opties, variërend van sappige steaks tot verrukkelijke burgers. Maar maak je geen zorgen, Cannibale Royale staat open voor iedereen, inclusief de herbivoren onder ons. Dus of je nu een carnivoor of een herbivoor bent, bij Cannibale Royale vind je gegarandeerd een culinair genot dat aan al je smaakvoorkeuren voldoet. Cannibale Royale heeft vijf vestigingen in Amsterdam en een locatie in Rotterdam.