17
december
2020
|
16:12
Europe/Amsterdam

Bijzondere kerstactie Qalkoen wegens succes verlengd

Sterrenchef Hans van Wolde en horecaspecialist Danny Keppels openen drive-thru in Limburg

Samenvatting

Het platform Qalkoen werd eind november gelanceerd met het doel om zo veel mogelijk mensen een fijne kerst te bezorgen. Voor iedere verkochte Qalkoen, een zorgvuldig geselecteerde kwaliteitskalkoen van Vleeschmeester, wordt €10,- gedoneerd aan de stichtingen van de vier grootste kinderziekenhuizen in Nederland. Goed nieuws: wegens succes wordt de bijzondere kerstactie verlengd. Daarnaast opent in Limburg een drive-thru in samenwerking met sterrenchef Hans van Wolde en horecaspecialist Danny Keppels, eigenaar van Event Management Group. Hier kunnen de Qalkoenen én speciale bijgerechten worden afgehaald.

Signature bijgerechten van Hans van Wolde
Na drie succesvolle weken wordt de kerstactie van Qalkoen verlengd. Van 18 tot en met 22 december kunnen Qalkoenpakketten online worden besteld die op 24 december worden thuisbezorgd. Daarnaast opent die dag ook een speciale drive-thru in Limburg. Hier kunnen de Qalkoenen én de smaakvolle signature bijgerechten als aardappelgratin met truffel, zoetzure pittige rode kool en een kerrie-appelcompote van sterrenchef Hans van Wolde persoonlijk worden afgehaald. “Ik ben trots deel uit te maken van dit geweldige initiatief”, aldus de chef-kok. “Met de drive-thru draag ik met veel plezier mijn steentje bij aan de mooie actie én om Limburgers deze kerst te kunnen laten genieten van een Qalkoen.”

Drive-thru in Limburg
De drive-thru vindt plaats bij Brut172, het restaurant van Hans van Wolde in het Limburgse Reijmersstok. Op 24 december kunnen bestellingen (die via de website zijn geplaatst) worden afgehaald tussen 10.00 – 14.00 uur. Hans van Wolde en Danny Keppels dragen de actie een warm hart toe en dit resulteert in een knallende afsluiter. Daarom kan ook op 31 december een Nieuwjaars-Qalkoen worden afgehaald in de drive-thru in Limburg. De Nieuwjaars-Qalkoen is tot 28 december 12:00 uur te bestellen en kan worden thuisbezorgd tussen 27 en 30 december.

Kerst vier je samen, ook in het kinderziekenhuis
In het Emma Kinderziekenhuis, Prinses Máxima Centrum, Sophia Kinderziekenhuis en Wilhelmina Kinderziekenhuis liggen veel ernstig zieke kinderen. Uit voorzorg voor een mogelijke infectie zijn de activiteiten en bezoekmogelijkheden in tijden van corona tot een minimum teruggebracht. Omdat ieder kind een zo feestelijke mogelijke kerst verdient, is Qalkoen in het leven geroepen (waarin de Q staat voor quarantaine). Met de aanschaf van een kwaliteitskalkoen steun je de vier grootste kinderziekenhuizen in Nederland. Voor ieder verkocht Qalkoenpakket wordt €10,- gedoneerd aan de stichtingen van de kinderziekenhuizen. De stichtingen van de kinderziekenhuizen doen er alles aan om het ziekenhuisverblijf van de kinderen en hun gezin zo aangenaam mogelijk te maken. Zo wordt er gezorgd voor feestelijke kerstversiering, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden.

Boilerplate

Informatie over Qalkoen
Website: Meer informatie en bestellen via https://drivethru.qalkoen.nl
E-mail: info@qalkoen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Qalkoen-102880414966615/
Instagram: https://www.instagram.com/qalkoen/