Rotterdam,
01
december
2023
|
13:51
Europe/Amsterdam

Quality Lodgings presenteert de allermooiste hotels in binnen- en buitenland

Lancering van de nieuwste QL Guide 2024

Samenvatting

Quality Lodgings bestaat uit een collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa. Hide-aways die garant staan voor een unieke beleving. Bijzondere hotels waar gastvrijheid en culinair genieten moeiteloos worden gecombineerd. Ieder jaar lanceert Quality Lodgings een nieuwe hardcover gids met het complete aanbod bijzondere locaties in binnen- en buitenland, de QL Guide. Een boek met unieke verhalen over de mooiste (boutique) hotels van Quality Lodgings. Dit jaar zijn er zeven prachtige nieuwe leden in de guide te vinden. Stuk voor stuk uitzonderlijke hotels die perfect passen in het handpicked aanbod en doorgaans niet te vinden zijn via de mainstream boekingskanalen.

Handpicked juweeltjes van Quality Lodgings
De hotelcollectie van Quality Lodgings staat bol van verborgen juweeltjes. Geen enorme hotels, maar perfect uitgewerkte concepten waar je als gast al verbluft wordt bij binnenkomst. In de wirwar van het enorme hotelaanbod, kan het een uitdaging zijn om net dat ene fijne, luxe hotel te vinden. Het zorgvuldig samengestelde aanbod van Quality Lodgings is handpicked, alleen de meest bijzondere hotels maken onderdeel uit van de collectie. Uitstekende concepten met een eigen identiteit. Via de website kan iedereen gebruikmaken van de module ‘Discover your taste’. Hier worden de wensen gedeeld en de reizigers vervolgens geïnspireerd met hotelsuggesties op maat, wat de voorkeuren ook zijn.

De Quality Lodgings Guide 2024
In de nieuwe QL Guide is de gehele collectie te vinden en wordt het 20-jarig bestaan van Quality Lodgings uitgelicht. Het boek is een echte eyecatcher op elke koffietafel. In de 2024 editie worden de verhalen aan de hand van vijf gethematiseerde collecties verteld. Zo zoomt ‘For the love of Food’ in op meer dan 20 kleinschalige hotels die een restaurant hebben met een Michelinster. Landelijke pareltjes zijn ondergebracht in de ‘A Breath of Fresh Air’ collectie. Andere bijzondere hotels zijn te vinden onder de collecties ‘History & Culture’, ‘City Break’ en ‘Glorious Countryside Estates’. In de QL Guide worden bijzondere verhalen uitgelicht en ontdekt de lezer wat deze hotels nu zo speciaal maakt.

"Achter elk van deze bedrijven staan mensen die hospitality in het hart dragen en zich volledig inzetten om onvergetelijke herinneringen te creëren. We wensen iedereen deze buitengewone ervaringen, die via onze website gemakkelijk te vinden zijn. Michelinster, in de stad of juist in de natuur, Nederland of buitenland, zoveel reizigers, zoveel smaken."

Pauline Verhoef – Directeur Quality Lodgings

Nieuwe buitengewoon mooie boutique hotels
Dit jaar zijn zeven nieuwe hotels toegetreden tot Quality Lodgings. Buitengewoon mooie en authentieke plekken, die uitblinken in hospitality in het algemeen en waar duidelijk aandacht is besteed aan elk detail. In de nieuwe guide is meer informatie te vinden over de nieuwste aanwinsten. De ‘New Discoveries 2024’ zijn:

1. Hotel Heritage – Brugge: een romantisch 5 sterrenhotel in hartje centrum

2. Hotel de ABDIJ – Dokkum: kleinschalig luxehotel met uitstekend Fries restaurant

3. Boutique Hotel The Church – Arnhem: waanzinnig en tot in de puntjes uitgewerkt hotelconcept, inclusief geweldig restaurant, allemaal ondergebracht in een voormalige kerk

4. The Duke Suites – Nistelrode: high-end hospitality, gastronomie, golf en wellness, verscholen in de bossen

5. Hotel Flora Batava – Nieuwersluis: een eeuwenoud landgoed, luxe hotel, prachtig restaurant en schilderachtige locatie aan de rivier de Vecht

6. Boutique Hotel Villa Kranenbergh – Bergen: schitterende moderne villa in kunstenaarsdorp Bergen

7.  ’t Lansink – Hengelo: voormalig theehuis en Rijksmonument waarin nu een kleinschalig hotel en restaurant met Michelinster zijn ondergebracht

Naast de nieuwe ontdekkingen, vind je in de QL Guide ook de mooiste hotels in Nederland en Europa, die al jarenlang onderdeel uitmaken van het aanbod. Plekken waar gasten echt unieke ervaringen beleven. In grote steden zoals Amsterdam en op landelijke plekken in de natuur of kleine dorpen.

De QL Guide (beschikbaar in het Engels) kan besteld worden via de webshop van Quality Lodgings en kost € 17,50 per stuk (exclusief verzendkosten, QLUB-leden betalen voor het boek € 12,50). Een mooi cadeau voor de feestdagen!

Over Quality Lodgings
Quality Lodgings is al meer dan 20 jaar de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar authentieke gastvrijheid én culinair genieten één op één samengaan. Elk van deze handpicked hideaways is een genot voor alle zintuigen. Zowel op culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en heerlijk slaapcomfort. Ga voor meer informatie over de collectie naar: www.QualityLodgings.com