Rotterdam,
11
september
2023
|
16:47
Europe/Amsterdam

Reizend restaurant De Maaltuin introduceert De WinterMaaltuin: dineer deze winter op verrassende locaties in een knusse sfeer

Een onvergetelijke avond vol beleving en culinaire hoogtepunten

Samenvatting

Na eerdere edities van De Maaltuin in andere seizoenen, wordt het succesvolle concept dit jaar voor het eerst voortgezet tijdens de wintermaanden. Op de meest fantastische locaties kunnen bezoekers deze winter terecht voor een complete en warme avond uit. De WinterMaaltuin start op 2 november op het landgoed van Paleis Soestdijk en vanaf 8 december strijkt het reizende restaurant neer op een gloednieuwe locatie; de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

De Maaltuin presenteert: De WinterMaaltuin
Deze winter strijkt het reizende restaurant onder andere neer bij de stallen en het koetshuis van Paleis Soestdijk en op het industriële erfgoed van De Werkspoorkathedraal in Utrecht. Verwacht een bijzonder, winters 5-gangen diner op een gezellige en knusse plek. Tijdens een bezoek aan De WinterMaaltuin worden de zintuigen geprikkeld door de locatie, belevingen, prachtige verhalen en natuurlijk heerlijke gerechten die zijn geïnspireerd op de locatie. Het menu van De Maaltuin mag dan een goed bewaard geheim blijven, waar gasten altijd op kunnen rekenen is een menu waarbij de chef zich heeft laten inspireren door de prachtige verhalen, geschiedenis en de omgeving. De WinterMaaltuin laat graag zien dat Nederland vol zit met verborgen parels, en laat dit dan ook terugkomen op het bord in de vorm van lokale en seizoensgebonden producten. Bij elke gang geniet je van een bijpassende wijn of mocktail.

 

Comfortabel en knus tijdens de feestdagen
De WinterMaaltuin zorgt ervoor dat gasten er warmpjes bij zitten tijdens de koude maanden van het jaar. Elke pop-up locatie van De WinterMaaltuin wordt op duurzame wijze warm gehouden met bijvoorbeeld heaters en verwarmde Stoov kussens. Ook zijn meer dan genoeg dekentjes beschikbaar, mocht je net wat meer warmte nodig hebben.

Gedurende de feestdagen worden de locaties van De WinterMaaltuin extra feestelijk en gezellig aangekleed. Een prachtige plek voor een origineel kerstdiner. Met je partner, vrienden of collega’s is één van de pop-up edities van De WinterMaaltuin een avond van om nooit meer te vergeten.

De WinterMaaltuin start op 2 november op het landgoed van Paleis Soestdijk. In de koninklijke stallen en het koetshuis genieten gasten van een heerlijke avond uit. Vanaf 8 december strijkt het reizende restaurant neer in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, de allernieuwste locatie van De WinterMaaltuin, voor een uniek uitje in de winter. Later dit jaar worden er nog meer locaties bekend gemaakt.

 

Over De Maaltuin
De Maaltuin laat bezoekers op een unieke manier kennismaken met bijzondere locaties. Door een heerlijk diner, gerechten met een verhaal en live muziek ervaar en ontdek je het bijzondere verhaal van de locatie. Elke editie van De Maaltuin is uniek en blijft een verrassende beleving waar je steeds opnieuw naar toe kunt gaan.