Rotterdam,
23
oktober
2023
|
16:38
Europe/Amsterdam

Restaurant Bordeaux presenteert nieuwe kaart

Geniet in een bijzondere ambiance van heerlijke dranken en nieuwe gerechten voor een vastgestelde prijs

Samenvatting

Restaurant Bordeaux in Naarden opende afgelopen zomer de deuren. Het is dé plek in het Gooi voor een unlimited diner-ervaring op hoog niveau. Nu presenteert Restaurant Bordeaux een nieuwe kaart, met heerlijke gerechten die het dineren naar een hoger niveau tillen met gerechten zoals burrata, tonijn tataki geserveerd met yuzu en verse zeebaars die op verschillende manieren is bereid. Daarnaast is het unlimited diner iets meer aangescherpt op de behoefte van de gasten. Zo kunnen gasten voor een vaste prijs niet alleen genieten van heerlijke gerechten van de kaart maar ook van dranken. Zo worden gasten voor een vaste prijs helemaal in de watten gelegd.

Mooie gerechten van hoge kwaliteit tegen een vaste prijs 
Vanaf 16 oktober voert Restaurant Bordeaux een aantal veranderingen door in de menukaart en werkwijze. Er staan nieuwe gerechtjes op de kaart, die goed aansluiten bij het (winterse) seizoen. Denk hierbij aan de wat meer winterse gerechten zoals, gerookte eend geserveerd met cranberry en vitello tonnato. Zowel uit vis- vlees- en vegetarische gerechten biedt de kaart ruime selectie om uit te kiezen. 

De meest opvallende toevoegingen aan het menu zijn onder andere de burrata en zeebaars. Deze zijn te vinden bij de koude gerechten, de zeebaars is hier geserveerd met tijgermelk en komkommer, en bij de warme gerechten met kappertjes en olijven. Andere opvallende gerechten zijn tonijn tataki met yuzu en wakame, evenals een heerlijk vegetarisch hummus gerecht van wortel en ras el hanout. 
Het menu biedt ook een scala aan warme gerechten, waaronder garnalen met knoflook en peper, en een verfijnd gerecht met lamshaas, krokante kruiden en huisgemaakte jus. Als klap op de vuurpijl zijn de desserts opnieuw ontworpen en bieden nu opties zoals een blondie met chocolademousse, panna cotta met karamel en ananasijs, tiramisu en een crémeux van bloedsinaasappel. 


Nét even anders voor een vaste prijs 
Voor een vaste prijs van € 54,95 kun je 3,5 uur lang onbeperkt genieten van eten en drinken van hoge kwaliteit. Frisdrank, bier, verschillende wijnsoorten en koffie en thee zijn daarbij inbegrepen. Voor exclusievere wijnen, speciaal bieren, gedestilleerde dranken, gin-tonics en cocktails wordt een kleine meerprijs gevraagd. Zo drink je al een mooie pornstar martini voor maar € 4,50. Het wijnassortiment is bovendien flink uitgebreid, met topwijnen van onder andere Salentein. Daarnaast biedt Restaurant Bordeaux ook aanvullende supplement gerechten die tegen een bescheiden meerprijs besteld kunnen worden, zoals heerlijke kreeft met piment en citroen, en Japanse Wagyu A5 geserveerd met Shanghai paksoi. 

Restaurant Bordeaux belooft een onvergetelijke culinaire ervaring in een prachtige setting, en dat alles tegen een vaste prijs. Het restaurant verwelkomt fijnproevers om te genieten van deze nieuwe creaties en een avond vol gastronomisch genot te beleven. 

Over Restaurant Bordeaux 
Restaurant Bordeaux in Naarden is dé nieuwste culinaire hotspot aan het mooie Gooimeer. Het restaurant maakt top horeca bereikbaar voor een groot publiek door het aanbod aan kwaliteitsgerechten tegen een vaste prijs. Bij Bordeaux geniet je onbeperkt van heerlijk eten en drinken, inclusief onbetaalbaar uitzicht. 
 

Boilerplate

Meer informatie over Restaurant Bordeaux 
Adres: IJsselmeerweg 100, 1411 DL, Naarden 
Website: https://www.restaurantbordeaux.nl/nl/ 
Facebook: https://www.facebook.com/restaurant.bordeaux 
Instagram: https://www.instagram.com/restaurant.bordeaux/ 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/restaurant-bordeaux/