Rotterdam,
27
november
2018
|
14:19
Europe/Amsterdam

Karakter viert zomertijd met wijn- en spijsmiddag

Restaurant Karakter luidt de zomer in met prachtige wijnen en overheerlijk spijzen

Restaurant Karakter houdt op zondag 26 maart voor de derde keer een wijn- en spijsmiddag, dit keer ter ere van het begin van de zomertijd. De gasten worden deze middag in de watten gelegd met een prachtige selectie van de meest authentieke wijnen van wijnhandelaar Les Bulles Enchantees. De chef-kok van restaurant Karakter serveert een heerlijk bijpassend viergangen verrassingsmenu.

Zomertijd

De gasten kunnen om 14.00 uur aanschuiven voor de wijn- en spijsmiddag van Restaurant Karakter. Zij worden bij binnenkomst ontvangen met verfijnde amuses en een glas Sekt om gezamenlijk te toasten op de officiële ingang van de zomertijd. Wijnhandelaar Les Bulles Enchantees presenteert zijn beste selectie van wijnen en licht deze persoonlijk toe. De selectie bestaat uit authentieke wijnen, waaronder de unieke Pouilly Fumé en Bastide du Gamay. Aan het einde van de middag krijgen de gasten de mogelijkheid om de wijnen na te bestellen met een speciale wijnvoordeelactie!


Viergangen verrassingsmenu

Rond 15.00 uur staat het viergangen verrassingsmenu gedekt op tafel voor de gasten van de wijn- en spijsmiddag. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met vegetariërs, mits dit gemeld wordt bij de aanmelding. De verschillende gangen gaan gepaard met bijpassende wijnen. Het menu is een gehele verrassing, wel staat Restaurant Karakter erom bekend dat zij altijd voor optimale kwaliteit gaan. Per dag bepalen zijn welke verse producten het beste zijn voor hun mooie gerechten. Dit belooft wat! Om 17.30 uur wordt de middag afgesloten met koffie en thee.


Aanmelden

De Wijn- en spijsmiddag op zondag 26 maart is de ideale manier om kennis te maken met nieuwe wijnen uit de selectie van Les Bulles Enchantees en te genieten van heerlijke gerechten. De middag kost €64,50 all-in per persoon. Aanmelden kan via info@restaurantkarakter.com of Les Bulles Enchantées info@lesbullesenchantees.nl.


Overige informatie over Restaurant Karakter

Locatie : Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam (Westelijk Handelsterrein)
Open : Dinsdag – zaterdag 17:30 – 22:00 uur
Telefoon : 010 737 0039
Website : www.restaurantkarakter.com
Facebook : https://www.facebook.com/Restaurant-Karakter-130848826934524/
Instagram : https://www.instagram.com/petyvankarakter/


Overige informatie over de wijn- en spijsmiddag

Datum : 26 maart 2017
Tijd : 14:00 uur
Tickets : €64,50,-
Reserveren : info@restaurantkarakter.com
Website : www.wijnspijs.nl

Boilerplate

Persinformatie

Indien u hoog resolutie beeldmateriaal of meer informatie over Restaurant Karakter wilt, neemt u dan contact op met Joy van ’t Veer via joy@misspublicity.nl of bel 010 214 0593. Ook kunt u een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte pressroom via onze website www.misspublicity.nl. Buiten kantooruren belt u met 06 315 66 759.