Rotterdam,
27
november
2018
|
14:20
Europe/Amsterdam

Restaurant Karakter legt alle vrouwen in de watten tijdens Moederdag

Wijnproeverij van roséwijnen en vier gangen verrassingsdiner

Op Moederdag worden alle moeders in het zonnetje gezet met een ontbijt op bed, zelf gebakken taart of knutselwerk. Restaurant Karakter wil aanstaande Moederdag, zondag 8 mei, niet alleen de moeders maar alle vrouwen in het zonnetje zetten. Dus nodig de lieve buurvrouw, goede vriendin of tante uit voor een ontdekkingstocht door Rotterdam met aansluitend een culinair vier gangen verrassingsdiner.

Ontdekkingstocht door het Scheepvaartkwartier
Alle gasten worden ontvangen in Restaurant Karakter met een heerlijk glas bubbels of alcoholvrij aperitief en amuse. Het Westelijk Handelsterrein waar het restaurant gevestigd is ademt geschiedenis. Om 15:00 uur neemt ervaren stadsgids Eveline van Wanrooij van Rotterdam Discovery Tours de gasten mee voor een levendige stadswandeling in de omgeving. Het Scheepvaartkwartier kent vele bezienswaardigheden waaronder de brandgrens en de schitterende skyline. Eveline zal ook een aantal smeuïge anekdotes en schunnige bijnamen aanhalen over de pittoreske wijk. Na de wandeling is er een roséproeverij van vijf verschillende roséwijnen gecombineerd met verschillende bites. Aansluitend volgt een vier gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen, het diner wordt natuurlijk afgesloten met koffie of thee met lekkernijen en een glaasje likeur naar keuze. Om de avond compleet te maken, ontvangt iedereen een leuke goodiebag.

Authentieke sfeer 
Met veel creativiteit bedenken chefs Nathan Vermunt en Pety Breugem gerechten die duurzaam maar niet alledaags zijn. Gerechten met karakter dus. De chefs koken sinds het prille begin van Karakter seizoensgebonden, dagvers en zoveel mogelijk biologisch en uit de omgeving. Restaurant Karakter huist in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam, een complex van oude pakhuizen. Een historische locatie met zware houten balken aan het plafond en een vloer van originele planken uit de voormalige pakhuizen.

Moederdag bij Restaurant Karakter
Datum: Zondag 8 mei 2016
Ontvangst: Vanaf 14:00 uur, 15:00 uur stadswandeling, 17:00 uur diner
Arrangement: € 75,00 per persoon, zonder deelname aan de wandeling € 67,50
(Er wordt rekening gehouden met verschillende (dieet-)wensen indien van tevoren aangegeven. Bij reservering graag aangeven of er wordt deelgenomen aan de stadswandeling. Er is een minimum van 8 reserveringen om deze te laten doorgaan.)
Locatie: Westelijk Handelsterrein, Van Vollenhovenstraat 15 unit 24, 3016 BE Rotterdam
Telefoon: 010 7370039
Website: www.restaurantkarakter.com