Rotterdam,
27
november
2018
|
14:20
Europe/Amsterdam

Restaurant Karakter viert de Wereldhavendagen

Wereldse wijnen en een diner voor vuurwerkliefhebbers onderstrepen ligging bij Maas

Als je als restaurant op struikelafstand van de Wereldhavendagen gevestigd bent, laat je dit evenement natuurlijk niet zomaar aan je voorbij gaan. Daarom organiseert Restaurant Karakter, gevestigd op het Westelijk Handelsterrein, tijdens de Wereldhavendagen op zondag een wijnproeverij met wereldwijnen. De wijnen worden gecombineerd met een etagère vol heerlijkheden. Ook een aanrader: combineer een diner bij Karakter met de vuurwerkshow bij de Erasmusburg op zaterdagavond. 

Werelds
Wereldse wijnen passen bij een werelds evenement. Daarom organiseert Restaurant Karakter, door zijn locatie op het Westelijk Handelsterrein verbonden met de wereldhavendagen een bijzondere wijnproeverij. Verschillende mooie wijnen uit alle hoeken van de wereld passeren de revue, met daarbij een uitleg. Omdat wijn en spijzen bij elkaar horen als een boot bij water, worden de wijnen geflankeerd door een etagère met heerlijkheden, zoals quessedilla’s met avocado, een quiche met ham en prei, boerenkaas en charcuterie, vers brood en knoflooktomatendip. Een vers pompoensoepje gaat eraan vooraf. Bij mooi weer vindt de proeverij op het terras plaats. De proeverij kost €29,50 per persoon, inclusief tafelwater. Reserveren (via de website) is gewenst.

Spetterend dineren
Heerlijk dineren, gevolgd door een spetterende vuurwerkshow, dat is een topavond uit. De spectaculaire vuurwerkshow van de Wereldhavendagen vindt plaats op loopafstand van Restaurant Karakter, wat het restaurant een uitgelezen plek maakt om lekker te eten en te drinken, om vervolgens te voet richting Erasmusbrug te vertrekken en de spectaculaire show te bewonderen die om 22.30 uur losbarst.

Overige informatie over Restaurant Karakter en Wereldhavendagen
Datum : 2, 3 en 4 september 2016
Tijd : Proeverij: 15.00 tot 18.00 uur
Locatie : Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam (Westelijk Handelsterrein)
Website : www.restaurantkarakter.com
Facebook : https://www.facebook.com/Restaurant-Karakter-130848826934524/
Instagram : https://www.instagram.com/petyvankarakter/