Rotterdam,
27
november
2018
|
14:18
Europe/Amsterdam

Vier de liefde bij restaurant Karakter

Karakter serveert vijfgangen Valentijns diner met romantische wijnen

Samenvatting

Liefde gaat door de maag. Dat weet het liefdeskoppel Nathan en Pety van restaurant Karakter als geen ander. De twee chefs van het Rotterdamse restaurant stapten afgelopen zomer samen in het huwelijksbootje. Dinsdag 14 februari tovert het koppel speciaal voor Valentijnsdag de zaak om tot een warm liefdesnest. De kaarsjes gaan aan, rode rozen komen op tafel en er wordt een vijfgangen Valentijns menu geserveerd waar je lief vast geen nee tegen zegt. Gasten kunnen samen onder meer een kaasfondue met Fontini d’ Aosta en witte truffel delen en genieten van een wijnarrangement met romantische wijnen. 

Valentijn
Speciaal voor de hopeloos verliefde zielen, serveert restaurant Karakter een vijfgangen Valentijns diner in hun liefdevolle nest dat 365 dagen per jaar romantiek uitstraalt door de houten tafels en brocante inrichting. Op Valentijnsdag wordt daar nog een schepje bovenop gedaan en komen de kaarsjes en rode rozen op tafel en klinkt er zachtjes romantische muziek door de zaak. Proost bij binnenkomst meteen op de liefde met een glas bubbels.
 

Kaasfondue “in ’t klein”
Ook het menu is met liefde samengesteld. Hierop staat onder meer gekonfijte eend met pompoen en sinaasappel gevolgd door een overheerlijke vissoep met coquilles. Helemaal romantisch is de kaasfondue “in ’t klein” van Italiaanse kaas die geserveerd wordt met winterse groenten en hoender die samen vanaf een plankje gedeeld worden. Het Valentijnsdessert bestaat uit heerlijke zoete Red Love appeltjes uit de oven. Als haar of zijn hart daar niet harder van gaat kloppen.. het vijfgangen Valentijns menu kost € 54,50 per persoon. Het glas bubbels, gekoeld water, brood met olijfolie en zeezout zijn hierbij inbegrepen.
 

Romantische wijnen
Voor wie een lekker wijntje bij de gerechten wil, heeft Restaurant Karakter een wijnarrangement samengesteld van het Italiaanse wijnhuis Tenuta Montemagno uit Piëmont. De wijnen hebben romantisch klinkende namen als Nymphae (nimpf) en Musae (muze) Monferrato DOC Bianco. Proost samen op de liefde! Het wijnarrangement is optioneel en kost € 6,50 per glas (€ 3,25 bij een half glas).

Boilerplate

Overige informatie over valentijn bij Restaurant Karakter
Datum : 14 februari 2017
Kosten : €54,50 per persoon
Locatie : Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam (Westelijk Handelsterrein)
Telefoon : 010 737 0039
Reserveren : http://www.restaurantkarakter.com/reserveren/
Website : http://www.restaurantkarakter.com/
Facebook : https://www.facebook.com/Restaurant-Karakter-130848826934524/?fref=ts