Rotterdam,
14
juni
2017
|
09:56
Europe/Amsterdam

Restaurant Parkheuvel het hele weekend open

Het icoon van Rotterdam nu ook op zondag open voor lunch en diner

Samenvatting

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Het Park in Rotterdam opent vanaf zaterdag 1 juli het hele weekend haar deuren. Dat betekent dat er na 30 jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag genoten kan worden van de hoogstaande kwaliteitsgerechten van chef-kok Eric van Loo. Een unicum in Rotterdam, want niet veel zaken van dit niveau openen op zondag de deuren voor haar gasten. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van dit Rotterdamse icoon, want daar zijn er nogal wat van en om die reden besloot Van Loo in het weekend niet 1, maar 2 dagen open te gaan. Geniet deze zomer het hele weekend op het fantastische terras van gerechten van absolute topkwaliteit.

Seizoensgerechten
Voor wie zichzelf en vrienden of familie lekker in de watten wil laten leggen, is bij restaurant Parkheuvel aan het juiste adres. Chef-kok Erik van Loo kookt met zijn brigade de sterren van de hemel om zijn gasten alleen van de allerbeste pure gerechten te voorzien. In de keuken van Parkheuvel wordt met ingrediënten van het seizoen gekookt. En alleen het beste is goed genoeg. Vanaf 2 juli is het restaurant ook op zondag open en is de keuken doorlopend geopend. Van 12.30 tot 19.00 uur kunnen gasten er neerstrijken voor de lunch of diner. Om de kwaliteit van het team te kunnen waarborgen betekent dit wel dat het restaurant vanaf die datum op maandag en dinsdag gesloten zal zijn. Uiteraard zijn er uitzonderingen te maken voor grotere gezelschappen.

Themazondag
De zondag is voor de echte levensgenieter, de Bourgondiër. Om het plaatje helemaal compleet te maken organiseert Van Loo themazondagen waarbij bijvoorbeeld een bepaald soort wijn centraal staat. Of denk aan ‘fish on the bone-middag’ waarbij de vis aan tafel wordt gefileerd. Ook gaat Van Loo workshops geven, zoals een rund- of kreeft workshop. Houdt de agenda van het restaurant in de gaten voor deze speciale themazondagen die je niet wilt missen!

Achtergrondinformatie
Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van het chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo staat sinds 2006 aan het roer van het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad.

Boilerplate

Overige informatie
Datum: Vanaf zondag 2 juli (het restaurant is gesloten van 31 juli t/m 22 augustus)
Locatie: Parkheuvel, Heuvellaan 21 te Rotterdam
Telefoon: 010 436 0530

Geopend : Woensdag t/m vrijdag lunch van: 12.00 uur – 15.00 uur
Woensdag t/m zaterdag diner van: 18.30 uur – 22.00 uur
Zondag is de keuken doorlopend geopend van 12.30 uur -19.00 uur

Website : www.parkheuvel.nl
Facebook : www.facebook.com/restaurantparkheuvel