Rotterdam,
17
januari
2017
|
10:35
Europe/Amsterdam

Rooster & Wolf neemt volgende avontuurlijke stap

Brandy merk vindt in Cooper & Barrel exclusieve distributeur

Life’s a journey, is de slogan van Rooster & Wolf Fine Brandy. Ook het brandymerk zelf legt een ware reis af en neemt de volgende stap: Cooper & Barrel is nu de exclusieve distributeur van Rooster & Wolf. Dat betekent niet alleen een gestroomlijnde logistiek, maar ook trainingen voor bartenders en slijterijen.

“Met het Rooster & Wolf team kunnen we terug kijken op een aantal jaar van hard werken, waarin onze brandy echt een vlucht heeft genomen. We hebben veel mooie dingen meegemaakt. Gek genoeg is alles eigenlijk vanzelf op ons pad gekomen,” vertelt eigenaar-bedenker Rick van der Wolf. “Zo stonden we bijvoorbeeld in december op de beurs Masters of Luxury en ook bouwen we aan een mooie samenwerking met kledingmerk Hugo Boss. Maar het mooiste is natuurlijk dat de consument in de bar en slijterij enthousiast is. Om consument en verkoper nog beter te kunnen bedienen, slaan we de handen ineen met Cooper & Barrel.”

Ook Cooper & Barrel is enthousiast over de samenwerking met Rooster & Wolf. ‘Deze brandy is een geweldige aanvulling op onze exclusieve, bartender gedreven portfolio van merken. Het product, de smaak en de hele branding eromheen, spreken ons aan. Er zijn meteen zoveel ideeën voor activaties en trainingen die we willen gaan uitvoeren!’

Rooster & Wolf is blij met deze ondersteuning vanuit Cooper & Barrel. Rick van der Wolf: “Voor ons is het altijd belangrijk geweest dat we het verhaal achter onze brandy goed overbrengen. Dat we daarin nu nog een stapje verder gaan, met trainingen voor bartenders en slijters, maakt mij heel trots. Wie had ooit verwacht dat het zo ver zou komen? Het is nog maar kort geleden dat ik met de eerste fles onder de arm de eerste bar in Rotterdam binnen stapte…”

De samenwerking is eind december officieel van start gegaan. Naast de trainingen in bars en slijterijen, staat er binnenkort ook een speciale Rooster & Wolf-dag op het programma. Daarnaast is het brandymerk één van de labels die worden gepresenteerd onder de paraplu van Cooper & Barrel, tijdens de Perfect Serve Barshow in mei.
 

Over Cooper & Barrel
Cooper & Barrel is een jong bedrijf met een portefeuille aan ambachtelijke drankmerken, waarbij exclusiviteit voorop staat. Met een toegewijd team van specialisten focust het bedrijf uit Schiedam zich vooral op cocktails, menu’s en activiteiten, met maar één doel: mensen van al deze spirits op een plezierige en verantwoorde manier laten genieten.

Naast Rooster & Wolf vertegenwoordigt Cooper & Barrel ook andere exclusieve merken, zoals Rutte Gins and Genever, Mandarine Napoléon, Cocchi Vermouth, Michter’s, el MagueyMezcal, Half Hitch Gin, Calle23Tequilla, Kamm& Sons, Los SieteMisterios, Vulson, Enmascarado, Yaguara, Liquore di Limone by Salvatore Calabrese, Gin #3, Chartreuse, Glenrothes and The King’s Ginger. Voor meer informatie: www.cooperandbarrel.eu.

Overige informatie over Rooster & Wolf
Voor achtergrondinformatie: http://pressroom.misspublicity.nl/rooster/rooster--wolf-blaast-authentieke-drank-nieuw-leven-in/
Alcoholpercentage : 40%
Verkrijgbaarheid : check de website voor horecagelegenheden en verkooppunten
Consumentenadviesprijs NL: € 34,95 (70 cl)
Website : www.roosterwolf.com
Serveertips : puur, als mixer of in een mooie cocktail