Rotterdam,
17
februari
2017
|
12:56
Europe/Amsterdam

MissPublicity en Rotterdam Topsport beklinken sportieve samenwerking

Hét Rotterdamse PR bureau wordt media partner van Stichting Rotterdam Topsport

Samenvatting

Gisteravond is in Rotterdam Ahoy het begin van een mooie samenwerking bezegeld. Clarissa Slingerland, eigenaresse van MissPublicity en Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport hebben de partnership tussen MissPublicity en Rotterdam Topsport ondertekend. Dit gebeurde tijdens het 44e ABN AMRO World Tennis Tournament. Hiermee is het Rotterdamse PR bureau vanaf 1 februari officieel media partner van de sponsorgroep van Rotterdam Topsport. 

Media Partner

Het PR bureau, met hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Amsterdam en Antwerpen, ondersteunt via deze overeenkomst het topsportklimaat in Rotterdam. MissPublicity neemt de rol van media partner op zich en gaat onder meer voor het jaarlijkse AD Sportfilmfestival Rotterdam (april) en de uitreiking van de Sportawards Rotterdam Rijnmond (december) de publiciteit verzorgen.

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport.
Rotterdam Topsport en MissPublicity hebben al jaren een goede band. Op diverse Rotterdamse events hadden we vaak leuke ontmoetingen. MissPublicity is een echt Rotterdams bureau waarbij naast lifestyle ook liefde voor sport in de genen zit. Hierdoor zijn we een mooie match.  De expertise van MissPublicity op het gebied van marketing en PR én de drive om topsport bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, gaat ervoor zorgen dat we écht gaan doorpakken in de stad Rotterdam en daarbuiten. We juichen de samenwerking enorm toe en stropen dan ook direct de mouwen op om aan de slag te gaan.
Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport.

Topsportstad

Elk jaar weet Rotterdam Topsport de Maasstad in de spotlights te zetten met internationaal aansprekende evenementen, als de start van de Tour de France, het WK Turnen, de NN Marathon, het ABN AMRO World Tennis Tournament en de hippische sport van het CHIO Rotterdam. Daarnaast heeft Rotterdam Topsport zich ten doel gesteld om Rotterdam als topsportstad te profileren en daarnaast het Nederlandse topsportklimaat op lokaal en (inter)nationaal niveau te promoten en te verbeteren.

Samen met het gemeentebestuur, Gemeente Rotterdam en Rotterdam Sportsupport heeft Rotterdam Topsport sinds 2002 een voortrekkersrol om van Rotterdam dé Sportstad van Nederland te maken. Zo worden er onder meer nieuwe plannen voor accommodaties, vernieuwende concepten en creatieve oplossingen gevonden om de Rotterdamse sport te faciliteren.

Sport voor een breder publiek

Clarissa Slingerland, eigenaresse MissPublicity
Door toe te treden als media partner hopen we aan een mooie toekomst mee te kunnen bouwen waarbij er in Rotterdam nog meer aandacht en zichtbaarheid komt voor sport. Rotterdam kent vele topsporters en ik vind dat we ons nog beter en vooral bij een breder publiek als topsportstad moeten profileren. De verbinding tussen Rotterdam en topsport, daar valt nog zeker wat te winnen. Rotterdam Topsport heeft daarvoor de nodige stappen gezet en ik zie het als een uitdaging om deze nog beter zichtbaar te maken voor een breder publiek. Zelf ben ik al jaren een fanatiek sporter, vroeger met paardrijden, tegenwoordig met hardlopen. Ik vind het mooi om te zien hoe gepassioneerd topsporters bezig zijn, maar weet ook uit eigen ervaring hoe sport voor iedereen kan bijdragen aan een ambitieuze levensstijl.
Clarissa Slingerland, eigenaresse MissPublicity

MissPublicity is een pr bureau met focus op lifestyle en heeft reeds 15 jaar ervaring in het zichtbaar maken van mooie merken, mensen, instellingen en organisaties. Zowel Hans den Oudendammer als Clarissa Slingerland kijken enorm uit naar de samenwerking en zien MissPublicity als dé uitgelezen partij die Rotterdam Topsport kan ondersteunen bij het profileren van Rotterdam als topsportstad.

Kalender Rotterdam Topsport 2017

13-02-2017 ABN AMRO World Tennis Tournament
10-03-2017 KPN WK Shorttrack
17-03-2017 Karate1 Premier League Dutch Open
06-04-2017 AD Sportfilmfestival Rotterdam
09-04-2017 NN Marathon Rotterdam
01-06-2017 World Port Tournament
22-06-2017 CHIO Rotterdam
16-07-2017 EK Vrouwenvoetbal
14-09-2017 WK Triathlon

Over MissPublicity

MissPublicity creëert zichtbaarheid in media voor verschillende lifestyle merken en bedrijven uit de hospitality, evenementen en culturele sector. In het portfolio zijn merken te vinden als Autodrop, FOX Networks Group, Evian, ING, Pathé, Quooker en Dudok Groep. MissPublicity vindt haar wortels in Rotterdam en heeft daarnaast een vestiging in Antwerpen en vanaf begin 2016 ook in Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van de Publicity Group, waaronder ook ArtPublicity valt. Het laatste richt zich op bedrijven uit de kunst & cultuur sector. MissPublicity werd in 2003 opgericht door Clarissa Slingerland.

Boilerplate

Overige informatie over Rotterdam Topsport

Website : www.rotterdamtopsport.nl
Facebook : www.facebook.com/RotterdamTopsport
Twitter : www.twitter.com/RdamTopsport
Instagram : www.instagram.com/RotterdamTopsport
Pressroom : http://pressroom.misspublicity.nl/rotterdamtopsport

Overige informatie over MissPublicity Marketing & PR

Website : www.misspublicity.nl
Facebook : www.facebook.com/misspublicitynl
Twitter : www.twitter.com/misspublicitynl
Instagram : www.instagram.com/misspublicitynl