24
juni
2021
|
11:59
Europe/Amsterdam

Succesvol vega(n) restaurant Rozey opent deuren in Delft

Uniek food concept laat veggie harten sneller kloppen

Samenvatting

Het succesvolle vega(n) restaurant Rozey opent haar tweede vestiging in Delft. Na de prachtige zaak in Rotterdam, krijgen nu ook Delftenaren de kans om onbeperkt te genieten van wel 55 verschillende luxe veggie en vegan gerechtjes bij restaurant Rozey. En dat voor een vaste, zachte prijs; door de week voor €34,50 pp en in het weekend voor €39,50 pp inclusief dranken. Rozey huist in een oude kegelbaan op de Zocherweg, grenzend aan het prachtige Agnetapark. Het historische pand heeft ruimte voor circa 110 gasten binnen en nog eens 40 in de binnentuin.

Zelfde menu, andere locatie
Het stylish dining concept komt uit de koker van de bekende foodstylist Roos Rutjes. Voor de nieuwe pas geopende zaak in Delft zijn ze een samenwerking aangegaan met franchisenemers Natascha en Robert Pol, ook al zulke ervaren horecaondernemers. De inrichting van het restaurant in Delft is wat klassieker dan de stoere en robuuste vestiging in Rotterdam. Het menu is hetzelfde. Bij Rozey in Delft is 75 procent van de kaart vegan en 25 procent vega. Populaire gerechten op de kaart zijn de Rozey mini burger met ‘cheddar’, steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen, de crispy sushirol met sojasaus en oesterzwammen ‘Peking Style’ in een Chinees pannenkoekje. Genoeg om van te watertanden.

De meest duurzame leveranciers
De bedenkers van Rozey hebben als uitgangpunt dat zowel ingrediënten en producten als leveranciers zo min mogelijk belastend zijn voor mens, dier en planeet. Roos vroeg leveranciers naar de meest verantwoorde producten uit hun assortiment. Daardoor werken ze nu met de biologische koffiebonen van Smit & Dorlas, groenten en fruit van het oer-Hollandse bedrijf Van Gelder, thee van Pukka, havermelk van Oatly, BOS icetea, biologisch bier van Brouwerij De Leckere en de mooie planten van Ogreen. Op de wijnkaart staan de natuurwijnen van Terra Vites.

In het restaurant is een mini-Rozeyshop geopend, waar je heerlijke vegan cosmetica kunt vinden zoals zonnebrandcrème, deodorant en lippenbalsem. Ook vind je er mooie, duurzame Rozey-waterkaraffen.

Over Rozey
Rozey is een uniek en toegankelijk food concept van foodstylist Roos Rutjes en horecareus Roland Hogenelst. Rozey wil iedereen laten kennismaken met de veelzijdigheid van de lekkerste veggie- en vegangerechten. Rozey is het allereerste food concept in Nederland waar je een hele avond onbeperkt vega en vegan kunt dineren voor een vaste prijs, inclusief alle binnenlands gedestilleerde dranken.

Boilerplate

Meer informatie over Rozey Delft
Adres: Zocherweg 9
Telefoon: 015-2410020
Email: Delft@rozey.nl
Openingstijden: dagelijks van 17:00 tot 22.00, binnenkort tot 22:30 uur
Website: www.rozey.nl
Facebook: https://www.facebook.com/rozey.delft
Instagram: https://www.instagram.com/rozey.delft/