Rotterdam,
10
april
2018
|
12:45
Europe/Amsterdam

Kakelvers Mexicaans in Rotterdam

SALSA SHOP opent vestiging op het Stadhuisplein

Samenvatting

Extreem verse ingrediënten, supersnelle bereiding en value for money. De succesformule van SALSA SHOP wordt nu ook uitgerold in de Maasstad. Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers op het Stadhuisplein kennismaken met de gezonde Mexicaanse keuken 2.0.

‘Good food, fast’
Iedereen wil gezond en lekker eten, en als het kan zonder lang te wachten. De filosofie van SALSA SHOP luidt dan ook ‘Good food, fast’. Bij SALSA SHOP vertaalt die belofte zich in gezonde Mexicaanse (afhaal)maaltijden die binnen no-time vers worden bereid. ‘Bij SALSA SHOP krijg je binnen een minuut na je bestelling je burrito, taco of bowl’, vertelt Louis Wesseling, een van de eigenaren van SALSA SHOP.

Supersnel
Het slimme concept van SALSA SHOP garandeert die snelheid. Het werkt heel simpel. Je kiest de basis: burrito, taco of een bowl (burrito- of saladebowl). Vervolgens maak je een keuze voor een vulling (steak, pulled pork, kip, Mexicaans stoofvlees of gegrilde groentes - vega-optie). Dan selecteer je de toppings (van mais tot zure room) om je maaltijd tot slot af te maken met guacamole of een van de 6 verse huisgemaakte salsa’s. Binnen opeten of to-go: kan het allebei. Delivery is ook mogelijk via UBER EATS, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.

Verse ‘guac’
Naast snelheid is versheid het andere magische woord bij SALSA SHOP. Wesseling geeft een voorbeeld: ‘Dagelijks komen ’s-ochtends in alle vroegte de kratten tomaten, limes en avocado’s binnen voor de guacamole en andere gerechten. Elke dag maken we batches voor alleen die dag. Verser ga je het niet krijgen.’ Dat geldt ook voor het vlees. ‘De steaks en kippendijen geuren op de bakplaat terwijl je wacht op je maaltijd. Hoe vers wil je het hebben?’

Succesconcept
SALSA SHOP werd in 2014 opgezet door vier Amsterdamse ondernemers. In de VS maakten zij kennis met de razend populaire Mexicaanse cuisine. Bevlogen door de verslavende smaken besloten zij om deze ‘keuken’ in een nieuwe jas te steken en hier in Nederland uit te rollen. Met succes: SALSA SHOP telt inmiddels 6 vestigingen in de Randstad. Rotterdam is de zevende locatie.

Boilerplate

Overige informatie over SALSA SHOP Rotterdam

Open: Zondag – Donderdag 11:30 – 22:00
Vrijdag, Zaterdag 11:30 – 23:00
Locatie: Stadhuisplein 28, 3012 AS Rotterdam
Website: www.salsashop.com
Facebookwww.facebook.com/salsashopofficial

Persuitnodiging
Wilt u aanwezig zijn bij de perslunch bij SALSA SHOP Rotterdam op woensdag 25 april? Kick-off: 12.30 uur. Langs deze weg nodigen wij u graag uit en reserveren wij op aanvraag een plaats op de perslijst. Hiervoor kunt u contact opnemen met Joy van ’t Veer via joy@misspublicity.nl.