Schiedam,
08
april
2021
|
09:33
Europe/Amsterdam

Harrie Dechering nieuwe directeur Schiedam Partners

Samenvatting

Harrie Dechering is de nieuwe directeur van Schiedam Partners. Hij volgt begin april Annemieke Loef op die ruime tijd deze functie bekleedde en onder andere aan de wieg stond van de introductie van de stadsstijl S’DAM. Dechering heeft veel ervaring en kennis op het gebied van city branding, marketing & communicatie en verandermanagement binnen het publieke domein. Sinds januari 2019 is hij werkzaam als oprichter van de Public Branding Groep. Van 2009 t/m 2018 was hij als consulting partner verbonden aan Brand Capital. Een adviesbureau voor strategische merk- en communicatievraagstukken.

Harrie Dechering nieuwe directeur Schiedam Partners (beide foto's in het midden), Raad van Toezicht Ramon Vingerhoed voorzitter en Thom Bartelse lid. Fotografie: Hoogstraten Fotografie Schiedam

DECHERING OVER ZIJN AANSTELLING

Harrie is blij met zijn benoeming “Schiedam is een stad met veel potentie. Het heeft een rijke historie en er zijn veel enthousiaste inwoners en organisaties die een passie hebben voor de stad. Door effectieve samenwerking kunnen we gezamenlijk flinke stappen zetten in de ontwikkeling van een sterk (merk) SDAM, dat aantrekkelijk is voor bewoners, ondernemers en bezoekers.”

RAAD VAN TOEZICHT SCHIEDAM PARTNERS

Ramon Vingerhoed, voorzitter Raad van Toezicht, geeft aan dat de RvT in Harrie Dechering de perfecte strategisch directeur ziet om Schiedam de komende jaren nog beter op de kaart te zetten binnen toerisme als Distillers District. "Wij hebben alle vertrouwen in dhr. Dechering, niet in de laatste plaats gezien zijn uitmuntende CV binnen citymarketing de afgelopen decennia". 

Harrie Dechering zal in de komende jaren de succesvolle stadsstijl S’DAM doorontwikkelen, tegelijkertijd een balans vinden tussen de non-profit en commerciële kanten van Schiedam Partners en nog meer de samenwerking aangaan met stakeholders en partners in de stad.