Schiedam,
21
november
2019
|
15:47
Europe/Amsterdam

S’DAM kondigt vernieuwde Gin Tour XL aan

Ultieme Gin experience breidt uit in 2020

Samenvatting

Gin liefhebbers opgelet. De succesvolle, keer op keer uitverkochte S’DAM Gin Tour is vernieuwd en krijgt in 2020 een vervolg als XL-versie. Je duikt nog dieper in de wereld van de S’DAMSE gin. Nu inclusief perfect serve bij de nieuwe S’DAMSE hotspot 1714 Drinks & Bites, ongeëvenaarde ginbonbon bij Bonte Koe en een Copa gin & tonic bij Zavor Coffee. Uiteraard een blijvertje, een kijkje in koperen ketels, houten vaten, flessen en stolpen vol grondstoffen in Het Nationaal Jenevermuseum. De Gin Tour is een belevenis waarbij ook zeker geproefd mag worden.

S’DAM x GIN = met maten aan de wandel
De vernieuwde Gin Tour XL start als vanouds bij de waag in het I-PUNT S’DAM. Waar beter beginnen met de onderdompeling in de gin dan in het bruisende horecaminnende hart van Schiedam. Vanuit de waag wandel je met maatjes en een gids langs de Lange Haven waar historische panden het verhaal van vroeger vertellen. Eerste stop, het Nationaal Jenevermuseum Schiedam met een bezoek aan de nog in gebruik zijnde branderij. Leer meer over het brandersproces. Gelaafd met leuke anekdotes leer jij onder andere dat gin van jenever afstamt en dat jeneverbessen onontbeerlijk zijn.

Na de nodige theorie is er natuurlijk tijd voor wat praktijk. Zo leer je de Oost-Afrikaanse smaken kennen bij Zavor Coffee en raad je de gin in de bonbon bij de Bonte Koe. Nog net niet uitgeput schuif je aan bij 1714 Drinks & Bites. Cin cin! Optimaal genieten van gin tijdens de vernieuwde Gin Experience in het Distillers District van borrelend, bruisend Schiedam.

Handig om te weten
De 1e S’DAM Gin Tour XL start op zaterdag 18 januari van 14:30 uur tot 17:00 uur. Tickets zijn € 39,95 per persoon. De Gin Tour XL is te boeken via www.sdam.nl. Op zoek naar een leuk uitje met de familie, een vrijgezellenfeest of met vrienden of collega’s? De S’DAM Gin Tour XL is ook voor groepen te boeken.

Optioneel
Na afloop nog een hapje eten? Of zin gekregen je nog meer te verdiepen in Jenever & Gin. Informeer bij het I-PUNT S’DAM naar de mogelijkheden, www.sdam.nl

De Gin Tour XL is de ultieme experience voor liefhebbers van gin. Een smakelijke namiddag in de gedistilleerd stad van Nederland, Schiedam. Proef, lach en wandel met je familie, vrienden of collega’s..

Boilerplate