Rotterdam,
10
augustus
2023
|
10:34
Europe/Amsterdam

Slapen met je hoofd in de wolken in de vernieuwde romantische Euromast suites

Een onvergetelijke overnachting op 100 meter hoogte

Samenvatting

Stel je eens voor dat je ontwaakt in een luxe hotelsuite met een panoramisch uitzicht over Rotterdam. Je start de dag rustig op met een uitgebreid ontbijt, terwijl onder je de stad en haven volop in beweging komen. Overnachten in één van de recent vernieuwde suites op de Euromast is een unieke ervaring. Op 100 meter hoogte heb je een geweldig uitzicht over de stad en omgeving. De twee luxe suites hebben een hippe, tijdloze uitstraling. Eenmaal aangekomen in de suite, hoef je nergens meer naartoe. Aan alles is gedacht en in het vrijstaande bad op de slaapkamer kun je relaxen terwijl je nipt aan een glas bubbels. Een nachtje slapen op de Euromast is nergens mee te vergelijken!

Romantische Euromast suites in nieuw jasje gestoken
In 2005 werden de twee luxe en romantische hotelsuites op de Euromast geopend. De kamers zijn destijds ontworpen door Jan des Bouvrie en waren inmiddels toe aan een update. Sinds mei 2023 hebben beide suites een hippe, moderne uitstraling gekregen in natuurlijke tinten. In de slaapkamers staat een vrijstaand bad met een onbetaalbaar uitzicht op Rotterdam. Beide suites zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Bij aankomst staat een fles champagne voor je klaar, inclusief hapjes. Je hoeft nergens meer aan te denken, zorgeloos genieten staat centraal. Na 22.00u, als de bezoekers weg zijn, geniet je in alle rust op het uitkijkplatform van een waanzinnig uitzicht. De lichtjes van de stad en haven maken het uitzicht extra magisch. In het kingsize bed slaap je als een roos. De volgende ochtend kies je zelf of je rustig in de suite wil ontbijten, of liever in de brasserie. Een overnachting in één van de suites, je kunt kiezen uit Suite Heaven of Suite Stars, is te boeken vanaf € 395 voor 2 personen (inclusief ontbijt en champagne).

Naast de suites is ook de vergaderruimte in een nieuw jasje gestoken. Een inspirerende plek met geweldig uitzicht voor elk type (zakelijk) event. Ruimte Dusk beschikt over een ultra modern en interactief multimediasysteem, wat deze ruimte geschikt maakt voor ieder type vergadering. Ook is deze fantastische moderne ruimte te boeken voor private dining.

Over de Euromast
Euromast is sinds 1960 een internationaal bekend icoon in Rotterdam. Met een hoogte van 185 meter is het één van de hoogste gebouwen van de stad en biedt het een uniek 360 graden perspectief. Hier geniet je van het uitzicht, word je culinair verrast in de Brasserie of ontwaak je in één van de suites op grote hoogte. Met een recentelijk geopende koffiebar en conceptstore én de vernieuwde Euroscoop met unieke glazen vloer kun je bij de Euromast terecht voor een compleet dagje uit. Echte durfals kunnen tussen mei en september 100 meter naar beneden abseilen vanaf de balustrade op het uitkijkplatform. Sinds 2020 is de Euromast onderdeel van Magnicity, wereldleider in urban toerisme op grote hoogtes, die iconische torens van over de hele wereld in de schijnwerpers zet en bezoekers op unieke wijze kennis laat maken met de betreffende steden.