Rotterdam,
20
oktober
2023
|
13:33
Europe/Amsterdam

Sluit het jaar ontspannen af met de exclusieve Christmas Kit van Toskani

Een mooi geschenk tijdens de feestdagen

Samenvatting

Het einde van het jaar is dé tijd om weer even helemaal tot jezelf te komen en zo het nieuwe jaar uitgerust te starten. Met de limited edition Christmas Kit van het Spaanse cosmeceutische merk Toskani creëer je meer momenten voor jezelf, terwijl je werkt aan het verbeteren van je huid. Deze luxe kit bestaat uit een serum, een masker/ nachtcrème uit de Night Reverse-lijn en een heerlijke limited edition geurkaars voor een ultieme zen-beleving in een mooie cadeauverpakking. Producten uit deze lijn worden gemakkelijk opgenomen door de huid en werken gericht terwijl je slaapt. De Christmas Kit is een mooi cadeau voor jezelf of een bijzonder geschenk aan een ander tijdens de feestdagen.

Multi-herstellende nachtbehandeling
Terwijl je slaapt, is je huid hard bezig met herstel. De producten uit de Night Reverse-lijn zijn hierop gericht. Ze zijn ontworpen met een unieke technologie en texturen, die het natuurlijk herstelmechanisme van de huid activeert. Als je wakker wordt, ziet je huid er glad en geëgaliseerd uit. Bij de ontwikkeling van de Night Reverse-lijn is een exclusieve technologie gebruikt om het 24-uurs circadiane ritme te synchroniseren voor een herstelde, uitgeruste en harmonieuze huid. Een goed begin van de dag!

Lunas Caja

De adviesverkoopprijs van de chique verpakte Christmas Kit is €145 en bestaat uit het Night Reverse Advanced Serum, de Night Reverse Intensive Cream & een limited edition geurkaars.

Over Toskani
Huidverbetering staat bij Toskani centraal. Al meer dan 30 jaar focust het bedrijf zich op  het ontwikkelen van huidverbeterende producten. Met als uitgangspunt het behalen van de best mogelijke esthetische resultaten met professionele cosmetica en medische hulpmiddelen van farmaceutische kwaliteit. Alle formules zijn uniek en het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium. Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaarde ingrediënten. De crèmes behoren tot een 360 graden benaderingstechniek.  Dit houdt in dat het merk elke indicatie benadert vanuit het professionele oogpunt, met verschillende behandeltechnieken en de daarbij behorende thuisgebruik producten. Daarmee wordt het best mogelijke resultaat behaald op het gebied van huidverbetering. Buiten dat de crèmes binnen het 360 graden procedure behoren, zijn de producten zeer effectief wanneer er geen medische behandeling wordt ondergaan