Amsterdam,
17
mei
2017
|
22:46
Europe/Amsterdam

Spingaren is de nieuwe charcuteriemaker in Amsterdam

Spingaren, vleeshouwers & groentemakers, lanceren hun ambachtelijk broodje warme pastrami op de Rollende Keukens tijdens Hemelvaartweekend

Samenvatting

Het ambachtelijke Amsterdamse bedrijf legt zich vol passie op het artisanaal maken van charcuterie en het inleggen en fermenteren van groente en vis. Het eerste product dat Spingaren heeft ontwikkeld, is een smaakvolle pastrami die gedurende 10 dagen met veel toewijding is gepekeld, ontzilt, gekruid en gegaard. Tijdens het foodfestival “Het weekend van de Rollende Keukens” van 24 tot en met 28 mei 2017 zijn de bezoekers in de gelegenheid om het ambachtelijke broodje pastrami van Spingaren te proeven.

Pastrami primeur op De Rollende Keukens
Tijdens het foodfestival De Rollende Keukens is Spingaren klaar om de smaakpupillen van Amsterdam te veroveren. Vanuit de Spingaren minitruck wordt de pastrami warm geserveerd op ambachtelijke sneetjes boerenbrood met een saus naar keuze; yoghurt-mierikswortelmayonaise of mosterdmayonaise. De pastrami is handgesneden zodat de structuur en smaak van het vlees goed te proeven zijn. Naast de heerlijke broodjes pastrami serveert Spingaren verfrissende limonades van DD Cordials met Amsterdam Spuitwater.

Nieuwe Spingaren charcuterie producten
Inmiddels ontwikkelt, kookt, test en proeft het team van Spingaren lekker door. De komende tijd worden er verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Spingaren is druk aan het experimenteren met droge worst, coppa en paté van Iberico ossenworst en kalfsleverworst, maar ook met kimchi, zuurkool en huisgerookte biet.

Boilerplate

Overige informatie over Spingaren op de Rollende Keukens

Data woensdag 24 t/m zondag 28 mei 2017
Openingstijden 13:00 – 23:00 uur
Adres Westergasfabriek, Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam
Toegang gratis
Website http://spingaren.nl/
E-mail info@spingaren.nl