Rotterdam,
01
maart
2024
|
10:49
Europe/Amsterdam

Sportfanaten opgelet: nieuwe boutique gym opent in Schinkel District

U.be Health opent een gloednieuwe, exclusieve sportschool in Amsterdam Zuid

Samenvatting

U.be Health kondigt met trots aan binnenkort een splinternieuwe boutique gym te openen in het Schinkel District. De hippe, Amsterdamse wijk wordt vanaf 1 maart verrijkt met een exclusieve fitnessstudio met een focus op persoonlijke training, voeding en welzijn. Het belooft de ideale plek te worden voor iedereen die zich goed wil laten aanpakken door een personal trainer of zichzelf flink in het zweet wil werken, maar ook voor bedrijven die interesse hebben in fitnessprogramma’s: dé plek voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven.

Exclusive boutique gym
Dat U.be Health precies weet hoe ze een exclusieve gym met luxe uitstraling en goede trainers kunnen verwezenlijken, bewezen ze eerder al met hun mooie locatie in Heemstede. Naast deze locatie opent Lars Ubachs de nieuwe sportschool in het Schinkel District. De overgang markeert een mooie stap in de groei en het succes van het bedrijf. Lars Ubachs, Founder / Personal Trainer: “In het Schinkel District bruist het van de energie en ondernemerschap, wat het  aantrekkelijk maakt voor zowel de lokale gemeenschap als onze klanten. Het feit dat Schinkel District zo centraal gelegen ligt, binnen de ring van Amsterdam, maakt het ook nog eens makkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto. Ub.e zal  niet zomaar een sportschool zijn, maar wij maken echt deel uit van de lokale community.”

De nieuwste locatie van U.be Health, gelegen aan Valschermkade 38, is zorgvuldig gerenoveerd met neutrale en zwarte tinten, vergezeld van hoogwaardige apparatuur. U.be Health hecht waarde aan samenwerking met toonaangevende partijen in de branche, waaronder Eleiko, een vooraanstaande leverancier van fitnessapparatuur. De sportschool biedt geavanceerde krachtmachines, nauwkeurig ontworpen halters en halterschijven om leden en klanten effectieve hulpmiddelen te bieden voor het bereiken van hun fitnessdoelen. Naast deze voorzieningen serveert U.b.e Health ook premium koffie van Steans Beans (verkrijgbaar in het Schinkel District) en hoogwaardige eiwitshakes om trainingen en herstel te ondersteunen.

Gepersonaliseerde fitness ervaring
De gloednieuwe locatie van U.be health belooft nu al een verrijking te worden voor de fitness community in de Amsterdamse Wijk. Met groepsfitnesslessen, personal training en teamtrainingen voor bedrijven op het programma, kan iedereen van elk niveau over de drempel stappen om aan z’n gezondheid te werken. Het bedrijf drukt een unieke stempel op de fitnesscultuur met hun prachtig luxe locatie, maar ook met luxe in professionele expertise, persoonlijke aandacht en oprechte verbinding met de leden. Met de gepersonaliseerde aanpak en knowhow van het team zijn bij U.be Health alle gezondheids- en welzijnsdoelen te verwezenlijken.

Meer over U.be Health
U.be Health is een fitnessstudio met een boutique benadering. Het concept richt zich op persoonlijke training, voeding en welzijn. Naast individuele fitnessprogramma's biedt U.be Health ook bedrijfstrainingen aan om het welzijn van werknemers te bevorderen. Met hun unieke concept, waarbij persoonlijke aandacht en oprechte verbinding met leden voorop staat, helpen de fitness trainers iedereen hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Over het Schinkel District 
Schinkel District is een bruisende wijk in Amsterdam Zuid. Het gebied biedt een unieke combinatie van architectuur, levendigheid en de natuurlijke elementen van het water waaraan het gelegen is. Ook is er in de uitstraling van de wijk een eigentijdse mix ontstaan van industrieel erfgoed en modern ondernemerschap. Daarmee biedt het een hippe ontmoetingsplek waar makers en ondernemers, zoals fotografen, kunstenaars, architecten, designers, marketeers en tech professionals wonen en werken. 
Het wereldwijde vastgoedbedrijf Jamestown bezit meer dan 26.000 m2 aan oppervlakte in het Schinkel District en leidt de placemaking programmering in de hele buurt. Het bedrijf bezit in het district onder meer de Helicopterstraat, de locatie van de Benniess pop-up, en de historische A-Factorij (voormalige fietsenfabriek).