Amsterdam,
16
januari
2020
|
09:19
Europe/Amsterdam

STAN&CO heeft primeur met reserveringssysteem via Google Voice

Altijd en overal eenvoudig een reservering maken met de Voice Assistent

Bar-restaurant STAN&CO, onderdeel van Debuut Horeca, is het eerste Nederlandse horecaconcept waarbij je kunt reserveren via Google Voice. Met “Hè Google, praat met STAN&CO” activeer je de Voice Assistent, die je binnen een paar stappen een reservering laat maken. Hiermee wil het bedrijf laten zien dat haar gasten de mogelijkheid hebben om op alle plekken en op elk moment kunnen reserveren bij hun restaurants. “Reserveren moet ten alle tijden zo makkelijk mogelijk gemaakt worden, of je dit nou wilt doen wanneer het koken mislukt of terwijl je onder de douche staat”, aldus Thomas van Ringen, Marketing Coördinator van Debuut Horeca.

“Hè Google, praat met STAN&CO”
Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten en te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Momenteel ligt de focus van de Voice Assistent op reserveren bij de vestigingen van STAN&CO. In de toekomst wil Debuut meer mogelijkheden gaan invoeren zoals allergeneninformatie en solliciteren via de Voice Assistent.

Moeiteloos reserveren
Deze innovatieve toepassing in het reserveringssysteem van STAN&CO valt prachtig samen met de laatst geopende vestigingen in Amsterdam en Den Haag. STAN&CO Amsterdam opende in juni 2019 haar deuren in Capital C aan het Weesperplein en STAN&CO Den Haag opende in december 2019 aan het Buitenhof. STAN&CO is een plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar. En waar je moeiteloos een reservering maakt.

Over STAN&CO
STAN&CO is voor alles een fijne plek om te zijn. Waar het goed eten en drinken is. Waar je lekker zit. Alleen, met z’n tweetjes maar vooral met vrienden of familie. Waar altijd wat te zien of te beleven valt. Waar je snel thuis bent. Omdat we net als jij weten wat de belangrijke zaken van het leven zijn: food, drinks, friends.

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist, in Amsterdam en sinds kort ook in Den Haag. STAN&CO is alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Over Debuut Horeca
Debuut Horeca is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met 32 locaties, 18 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld. De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder STAN&CO, Popocatepetl The Mexican, Beers & Barrels, De Vooruitgang, Breakaway en Belgian Beer Café Olivier.

Overige informatie over STAN&CO Amsterdam

Adres Weesperplein 4,1018 XA Amsterdam
Website https://stan-co.nl/amsterdam/
E-mail amsterdam@stan-co.nl 
Facebook https://www.facebook.com/stancoamsterdam/
Instagram https://www.instagram.com/stanenco_amsterdam/

Overige informatie over STAN&CO Den Haag

Adres De Passage, Buitenhof 5, 2513 AG Den Haag
Website https://stan-co.nl/den-haag/
E-mail denhaag@stan-co.nl
Facebook https://www.facebook.com/stancodenhaag/
Instagram https://www.instagram.com/stanenco_denhaag/