Amsterdam,
24
oktober
2019
|
12:46
Europe/Amsterdam

Vier je weekend bij hotspot STAN&CO Amsterdam met music, food & drinks

Geniet van de lekkerste muziek en een uitgebreide zondagsbrunch voor de hele familie

Bij STAN&CO Amsterdam draait het allemaal om food, drinks & friends. Om samen het weekend in te luiden wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag door verschillende dj’s de beste muziek gedraaid. En daar komt nu de zondag bij! Geniet met een hapje en een drankje van de lekkerste grooves van de dj, gooi zelf je meegebrachte vinyl op de platenspeler of kom uitgebreid brunchen met je vrienden of familie. Want het leven vieren, dat doe je samen.

Music & family
In de urban huiskamer van STAN&CO is het gezellig vertoeven. Aan de bar, in het zitje met de bank, aan de grote tafel of in de booth met de fluwelen banken: voor iedereen is er wel een knus plekje te vinden. Van donderdag t/m zondag is er bij STAN&CO elke week iets nieuws te beleven, zoals live muziek, een gezellige vrimobo of een uitgebreide brunch op zondag.

STAN&vinyl: real people, real music
Zo kan je om de zondag genieten van STAN&vinyl, waarbij jij je eigen platen met funk, soul & groove mag meenemen. Staat jouw platencollectie stof te happen op zolder? Neem ze mee naar STAN&CO en gooi jouw plaatje op de platenspeler! Tussendoor hoor je de lekkerste tunes van all round DJ Frogson. For the record: dit event is om de zondag van 15:00 tot 19:00 uur en loopt tot 22 december 2019.

STAN & FAMILY BRUNCH
Zondag is dé dag voor de STAN&brunch voor jou en jouw familie. Van 11:00 uur tot 14:00 uur ben je met het hele gezin van harte welkom voor een heerlijke brunch. Terwijl de kleintjes worden vermaakt bij de knutseltafel, kunnen de ouders rustig de dag opstarten met een uitgebreid brunchmenu. Elke zondag zet STAN&CO in drie gangen de tafel vol lekkers om samen te delen, voor €22,50 per persoon ( excl. dranken). Zoals bijvoorbeeld geroosterde tomatensoep, pretzels met smeersels, brioche, sandwiches, omelet in een koekenpannetje en ricotta pancakes. Als dessert staan er Snickers, frozen yoghurt, pannenkoekjes en ijslollies op tafel. Speciaal voor de kleintjes is er LITTLE STAN: hierbij krijgen kinderen dezelfde brunch als hun ouders, maar mogen zij zelf hun toetje maken. Hoe leuk is dat? LITTLE STAN kost €12 voor kinderen van 5 t/m 11 jaar, kinderen t/m 4 jaar eten gratis. De STAN&brunch is er iedere zondag van 11.00-14.00 uur, alleen op reservering.

Daar wordt aan STANS deur geklopt!
Op zondag 24 november schuift de Sint aan bij de family brunch. Jullie tafel wordt gedurende 3 gangen vol met lekkers gezet om te delen. Little STANS kunnen deze middag pepernoten bakken, kleuren of spelletjes spelen met de nanny. Tussen 14:00 en 15:00 uur komen Sinterklaas en zijn pieten langs en krijgt ieder kind een leuk cadeautje. Heb jij een verhaaltje over jouw kind? Stuur STAN een kort stukje tekst en wij schrijven het in het grote boek, Sinterklaas zal het dan aan jouw kleine voorlezen. Mailen kan naar Stan Amsterdam via sales.amsterdam@stan-co.nl

Join the party!
Receptie, verjaardag, trouwfeest of bedrijfsborrel? Met de girls only aan de High Tea, of liever een cocktailworkshop van één van de charmante barmannen? Vier jouw feestje bij STAN&CO! Er is van alles mogelijk, zoals een gezellige babyshower. Speciaal voor ouders in spe organiseert STAN&CO op zaterdag een babyshower, met alles er op en er aan. Op verzoek kan STAN&CO ook de styling verzorgen en er is een speciaal brunchmenu, compleet met non-alcoholische bubbels.

Over STAN&CO
STAN&CO is inmiddels een begrip in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. De vestiging in Amsterdam heeft onlangs haar deuren geopend en er wordt er hard gewerkt aan een vestiging in Den Haag.

Overige informatie over STAN&CO Amsterdam

Adres Weesperplein 4A, 1018 XA Amsterdam
Openingstijden De keuken is geopend van 10:00 tot 22:00 uur
Website https://stan-co.nl/amsterdam/
E-mail amsterdam@stan-co.nl
Vacatures www.vacaturesindehoreca.nl
Events https://www.facebook.com/pg/stancoamsterdam/events