Rotterdam,
27
februari
2023
|
14:14
Europe/Amsterdam

Stichting 4EVER49 lanceert nieuw landelijk radiostation

4EVER49 Radio geeft stem aan mensen die vol in het leven staan

Samenvatting

Stichting 4EVER49 lanceert op 27 februari een radiostation, 4EVER49 Radio, voor de snelst groeiende bevolkingsgroep van Nederland: de 49ers. De stichting zet zich in voor het stimuleren van de kracht, ervaring en potentie van deze mensen, die midden in het leven staan. Stichting 4EVER49 streeft naar een leeftijdsneutrale samenleving waarin ieders kennis, kwaliteiten en potentie optimaal tot bloei komen. Met de lancering van 4EVER49 Radio geeft de stichting een gezicht en een stem aan de grote groep 49ers en laat zij horen dat leeftijd écht maar een getal is!

Leeftijdsneutrale samenleving
Met een knipoog heeft de stichting gekozen voor de naam “forever 49”, oftewel in een moderne schrijfwijze “4EVER49”. Stichting 4EVER49 streeft naar een toekomst waarin de samenleving leeftijdsneutraal is. Een samenleving die optimaal gebruik maakt van de capaciteiten van mensen die middenin het leven staan. Mensen die een actief leven leiden, zich bekommeren om hun geestelijke en lichamelijke gezondheid, zich blijven ontwikkelen en genieten van werk en vrije tijd. Stichting 4EVER49 heeft ambities om naast de radiozender diverse andere initiatieven te initiëren en ondersteunen, bijvoorbeeld gericht op de mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, op doelgroepgerichte reizen en evenementen, en op een gezonde fysieke en mentale lifestyle.

Vier het leven!
Als stem van de stichting heeft 4EVER49 Radio reeds enige tijd warm gedraaid en op 27 februari wordt zij officieel gelanceerd. Dit belooft hét radiostation te worden voor mensen die het leven vieren. Mensen die positiviteit uitstralen en zeker niet de realiteit uit het oog te verliezen. Mensen die volop in het leven staan en eruit halen wat erin zit. Je kunt immers 50 worden of eeuwig 49 blijven. Met als slogan “de muziekstroom van je leven” is 4EVER49 Radio landelijk te ontvangen via DAB+ en natuurlijk online via de website en de app, met muziek, DJ’s en inhoudelijke doelgroepgerichte onderwerpen. Het station is 7 dagen per week, 24 uur per dag te beluisteren en wordt aangevuld met podcasts om relevante onderwerpen uit te diepen.

Meer informatie over Stichting 4EVER49
Websites:                    https://stichting4ever49.nl en https://4ever49radio.nl
E-mail:                        info@stichting4ever49.nl
Facebook:                  https://www.facebook.com/4ever49R