Amsterdam,
07
december
2018
|
10:10
Europe/Amsterdam

Psssst.. SUGO Pizza Eindhoven deelt gratis slices uit!

Nieuwe SUGO-vestiging opent haar deuren in hartje Eindhoven

Samenvatting

Tijdens de opening op woensdag 12 december deelt SUGO Pizza Eindhoven haar signature pizza's uit, helemaal GRATIS! Zo kan iedereen in Eindhoven tussen 16.00 en 17.00 uur kennismaken met de gezonde en vierkante pizza's van SUGO. Na de overname van maar liefst drie SUGO-vestigingen, openen horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen deze dag hun vierde winkel in hartje Eindhoven.

Kom proeven!
SUGO Pizza staat bekend als gezonde en vierkante pizza, gebaseerd op het heerlijke streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Om de smaak van de pizza’s te beheersen en van een constante kwaliteit te voorzien, rijst het deeg tot 72 uur om zo tot het perfecte product te komen. Omdat er geen geur- en smaakstoffen aan het deeg worden toegevoegd, gaat het rijsproces in meerdere stappen. De vierkante pizza van Hugo en Herman is een luchtig, lekker en gezond alternatief voor de traditionele pizza. Een snack vol pleasure, zonder schuldgevoel.

Nieuwsgierig? Kom langs voor een gratis slice. Tijdens de opening op woensdag 12 december van 16.00 tot 17:00 uur is er gratis pizza voor alle bewoners en bezoekers in Eindhoven. Je vindt SUGO Pizza Eindhoven op de Nieuwstraat 20. Kom snel proeven, want op = op!

Boilerplate

Informatie over SUGO Pizza Eindhoven

Adres Nieuwstraat 20, Eindhoven
Website www.sugopizza.nl
Facebook www.facebook.com/sugopizza
Instagram www.instagram.com/sugopizza

Note voor de redactie: er volgt een volledig persbericht over de officiële opening van SUGO Pizza Eindhoven op woensdag 12 december.