Rotterdam ,
16
juni
2017
|
09:46
Europe/Amsterdam

Sunweb en de KNVB verrassen voetbalvaders met memorabele voetbalavond in Stadion Feyenoord

Samenvatting

Onder de noemer Creating Memories trakteerde Sunweb samen met de KNVB een aantal vaders op een voetbalavond in Stadion Feyenoord. De voetbalvaders maakten een vroege Vaderdag mee om nooit te vergeten.

Met Vaderdag voor de deur wilden Sunweb en de KNVB een aantal vaders en hun gezin verrassen met kaartjes voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Luxemburg in Stadion Feijenoord. Wie een echte voetbalvader kent, kon op Facebook aangeven waarom diegene een memorabele voetbalavond verdient.

Bij Sunweb, sinds 2014 de officiële reispartner van de KNVB, staat één doel centraal: klanten in staat stellen de mooiste herinneringen te vormen. Creating Memories, noemen ze dat. Op vakantie zijn het vaak de details en kleine verrassingen die van een mooi moment zo’n blijvende herinnering maken. Daar werkt Sunweb dan ook elke dag aan — óók als de klant gewoon nog thuis in eigen land is.

Pascals ‘onvergetelijke avond’
Van de 1600 vaders die voor de voetbalactie van Sunweb en de KNVB werden aangedragen is Pascal Zeilstra er een. Pascal houdt van voetbal en deelt die liefhebberij met dochter Noa (11). Eén probleem, echter: Noa is Ajax-supporter, Pascal is fan van Feyenoord. Moeder Jennifer wilde graag dat ze eindelijk eens samen, met ook oudste dochter Amy erbij, op de tribune konden juichen voor hetzelfde team: het Nederlands elftal.

Aldus geschiedde. Maar de familie Zeilstra kreeg niet alleen tickets voor de wedstrijd, ze werden ook in limousine naar het stadion gereden en daar ontvangen door ex-internationals Ben Wijnstekers en Michael Mols. Ze mochten zelfs het veld op als officiële vaandeldragers -- allemaal verrassingen voor Pascal en zijn gezin. De kers op de taart: voor de wedstrijd kreeg de familie te horen dat het op 31 augustus volledig verzorgd op reis gaat naar Parijs, om de wedstrijd Frankrijk - Nederland bij te wonen.

Pascal: ‘We hebben een superdag gehad vol met verrassingen. En dan kunnen we het straks ook nog eens overdoen met z’n vieren! Een onvergetelijke Vaderdag.

Kijk mee naar Pascal zijn dag
Het hele verhaal van Pascals onvergetelijke voetbalavond bekijk je via deze link:

https://youtu.be/yUso38H_vho of lees je via de blog via deze link.

Over Sunweb
Sunweb, onderdeel van de Sundio Group, is een online reisbureau voor volledig verzorgde zon-, wintersport- en autovakanties binnen en buiten Europa. Het aanbod is divers, en varieert van all-inclusive familievakanties tot reizen naar unieke, afgelegen bestemmingen. Een betaalbare, eenvoudig geboekte en goed georganiseerde reis is de basis, Sunweb gaat een stap verder door vakanties persoonlijk te maken. Op die manier stelt het haar klanten in staat unieke ervaringen op te doen die bij thuiskomst voortleven als warme, blijvende herinneringen. Dát is volgens Sunweb waar een vakantie om draait: 'Creating Memories’. Sunweb is sinds 2014 de officiële reispartner van de KNVB.

Boilerplate