Rotterdam,
16
mei
2023
|
11:05
Europe/Amsterdam

Superluxe unlimited dineren bij Restaurant Bordeaux in Naarden

Verwacht een unieke dining experience tegen een scherpe prijs

Samenvatting

Unlimited dineren krijgt binnenkort een hele nieuwe dimensie in Naarden. Pal aan het prachtige Gooimeer, in het Naardenbos, strijkt daar vanaf deze zomer het gloednieuwe restaurant Bordeaux neer. Een unieke plek om luxe te genieten in een sfeervolle ambiance van hoogwaardige gerechten. Gasten ontbreekt aan niets en ervaren culinaire heerlijkheden als oesters, fantastisch gegaarde zalm en sushi met een panoramisch uitzicht op het Gooimeer. Het restaurant biedt een compleet nieuwe manier van dineren, waarbij culinaire hoogtepunten elkaar continue afwisselen en het gasten aan niets ontbreekt tijdens hun avondje uit. 

Mooie producten en hoogwaardige ingrediënten
Die kwaliteit is iets wat bij Bordeaux hoog in het vaandel staat. Alle gerechten worden daarom continu vers bereid en op een luxe manier aan tafel geserveerd. Zo krijgt ieder gerecht die aandacht die het verdient, wat resulteert in een ultieme smaakbeleving. “Goede en lekkere gerechten zijn immers de reden om uit eten te gaan. Daarom werken we met mooie producten en is het van enorm belang dat we trots zijn op elke gang die de keuken verlaat,” laat General Manager Davey Bóné weten. Tijdens een uitgebreid diner volgens het ‘slow dining’ principe hebben gasten zeeën van tijd om ultiem te genieten van iedere hap. Precies zoals Bordeaux dat bedoeld heeft.

Culinair unlimited dineren
Dat culinaire gerechten zeker wel hand in hand kunnen gaan met een luxe unlimited dining concept, gaat het personeel van restaurant Bordeaux bewijzen. Geen snelle hap, maar juist eindeloos lang tafelen met smaakvolle gerechten. Denk daarbij aan een kaart vol delicatessen als verse oesters en garnalen, perfect gegaarde biefstuk en coquilles. Stuk voor stuk van de beste kwaliteit en gecreëerd om iedere gast versteld te doen staan. 

Oog voor detail
Niet alleen de gerechten, maar ook de uitstraling van het splinternieuwe restaurant zijn elementen om over naar huis te schrijven. Het luxe gevoel van de menukaart komt ook terug in de zorgvuldig gekozen inrichting. Comfortabel meubilair, chique servies en een fijne akoestiek: stuk voor stuk maken ze de ultieme dining beleving compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het fenomenale panoramische uitzicht over het Gooimeer. Een ding is zeker: bij Bordeaux kijken gasten gegarandeerd de hele avond hun ogen uit. 

Unieke service met robots
Naast het feit dat Bordeaux precies de juiste snaar weet te raken op het gebied van smaak en ambiance, laat ook de service niets te wensen over. Vanuit de ruime keuken worden de hoogwaardige gerechten naar de tafels gebracht door middel van moderne robots. Vervolgens serveert het professionele team het eten uit op tafel. Met hun snelle en nauwkeurige bewegingen brengen deze innovatieve robots gerechten vliegensvlug naar jouw tafel. Lange wachttijden behoren tot het verleden, terwijl de menselijke medewerkers zich volledig kunnen richten op persoonlijke service en interactie met gasten. Omarm de toekomst van dineren, waar baanbrekende technologie en uitmuntende gastvrijheid naadloos samenkomen. Naast unlimited eten kunnen gasten namelijk ook unlimited genieten van heerlijke dranken. Van een verfrissend glas bubbels tot authentieke Bordeauxwijnen en van diverse gin-tonics tot speciaal bieren: er is voor ieder wat wils op de drankenkaart. Zo is je avondje uit compleet en er een om nooit te vergeten bij restaurant Bordeaux. 

 

Boilerplate

Meer over restaurant Bordeaux
   
Adres:                                     IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden

Instagram:                              https://www.instagram.com/restaurant.bordeaux/

Website:                                 www.restaurantbordeaux.nl

Facebook:                              https://www.facebook.com/profile.php?id=100086512089268

Linkedin:                                https://www.linkedin.com,/company/restaurant-bordeaux/