Rotterdam,
30
november
2022
|
10:13
Europe/Amsterdam

Takumi Ramen sluit feestjaar af met spectaculaire loterij

Win een reis naar Tokyo

Samenvatting

Bij Takumi Ramen geniet je van echte Japanse Sapporo Noodles. In Nederland heeft de keten vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Inmiddels bestaat Takumi Ramen alweer 15 jaar, nadat het werd geïntroduceerd in 2007. Een mijlpaal die de keten in 2022 al vierde met verschillende events, winacties en challenges. Fans van het ramenrestaurant kunnen nog steeds meedoen aan de loterij, waarin spectaculaire prijzen worden weggeven. Zo konden deelnemers het hele jaar door reizen winnen naar Amsterdam, Barcelona en Milaan. Op 15 januari wordt de hoofdprijs verloot: een reis naar thuisland Japan. Iedereen kan nog steeds deelnemen. Een geweldige kans om als ramen-liefhebber het foodwalhalla Japan zelf te ontdekken! 

Ontdek zelf de Japanse keuken
Japan was door de wereldwijde pandemie jarenlang gesloten voor toeristen. Inmiddels is het land gelukkig heropend en dat is ook goed nieuws voor deelnemers aan de loterij van Takumi Ramen. Want als er één plek is waar je geweldige ramen kunt eten, dan is het in Japan. Het land heeft meer dan 10.000 ramenrestaurants en alleen al in hoofdstad Tokyo vind je er duizenden. Kun je niet wachten om de wereldstad zelf te ontdekken? Family members van Takumi Ramen maken kans op een 5-daagse trip naar Tokyo. Een unieke mogelijkheid om de bijzondere smaken van Japan te beleven op de plek waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Wist je dat er zelfs Ramen Vending Machines zijn in Japan? Dat is weer eens iets anders dan een snack uit de muur trekken, zoals we in Nederland gewend zijn. Een echte must-try tijdens een bezoek aan Tokyo!

Meedoen aan de loterij: laat zien dat jij fan bent van ramen
Elke klant van Takumi Ramen kan Family member worden en meedoen aan de loterij. Koop met je Family member account een ticket voor de loterij bij de kassa en valideer je e-mailadres. Je hoeft daarna alleen nog even antwoord te geven op de vraag waarom je fan bent van Takumi Ramen. Naast de Takumi Loterij was er nog een andere creatieve, manier om een reis naar Tokyo te winnen. Tijdens het jubileum jaar hadden ramen liefhebbers de mogelijkheid een persoonlijk recept in te sturen. De drie beste recepten worden in januari 2023 in Rotterdam uitgenodigd voor een finaleronde, de Takumi Ramen Challenge. Een van de finalisten maakt ook kans op een geweldige reis naar Japan.

Over Takumi Ramen
Takumi Ramen is 15 jaar geleden opgericht door Mr. Saeki en Mr. Okada. De Japanse mannen deelden een grote droom: een eigen ramenrestaurant openen in Europa. Het eerste Takumi-restaurant opende zijn deuren in 2007 in Düsseldorf. Sindsdien zijn ramen onverminderd populair en waarderen Nederlanders de beste Japanse soulfood als geen ander. Takumi is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een ´brand´ met eigen merchandise. Inmiddels telt de keten al 41 locaties verspreid door Europa in de landen Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Tsjechië.