Amsterdam,
30
juli
2019
|
17:14
Europe/Amsterdam

Burger Pride: Ter Marsch & Co viert Gay Pride met roze burger buns

Burgerspecialist in Amsterdam serveert roze burgers net zo kleurrijk als het interieur

Samenvatting

Ter ere van de Pride Amsterdam pakt Ter Marsch & Co het kleurrijk aan. Naast het eclectische interieur met een mix van kleuren, patronen en bloemen, biedt zij nu ook een spraakmakende kleur op het bord. Ter Marsch & Co Amsterdam serveert deze hele week fleurige roze burgers buns uit eigen bakkerij, gebakken door Nederlands leukste bakker Edwin Klaasen. Wie weet raakt dit wel ingeburgerd, het is immers niet hun eerste spraakmakende actie. Om hier op in te haken, komt iedereen die tijdens de Canal Pride op 3 augustus bij Ter Marsch & Co zijn roze slipt toont, in aanmerking voor de gratis roze burger. 

Prijswinnende burgers

Ter Marsch & Co staat bekend om haar prijswinnende burgers, met name door de (inter)nationale awards die zij de afgelopen jaren wist te behalen. Hier kan je kiezen uit vers bereide burgers zoals de Oh' Cheeus met Scottish Angus, the Grande en The Big Marsch met twee burgers op elkaar. Ook wist Ter Marsch & Co het nieuws te behalen met hun cannabis mayonaise.

Of je nu houdt van kleine burgers, grote burgers met zaad zonder zaad, bruin, gekleurd of roze. Iedereen is welkom bij Ter Marsch & Co!

Eenmaal binnen bij de vestiging aan de Bloemenmarkt/hoek Vijzelstraat, beland de gast in een oase van extravagantie en bloemen. Hier kan iedereen op elk moment van de dag en avond terecht voor een heerlijke burger, grilgerechten, salades, cocktails en andere drankjes Een plek waar kan worden genoten als bestemming of als onderdeel van de reis. Een plek waar kan worden genoten als bestemming of als onderdeel van de reis.

Boilerplate

Overige informatie over Ter Marsch & Co Amsterdam

Openingstijden 12:00 - 22:00 uur (keuken)
Adres Vijzelstraat 4, 1017 HK Amsterdam
Website www.termarschco.nl/nl/amsterdam
Facebook https://www.facebook.com/termarschcoamsterdam/
Instagram https://www.instagram.com/termarschco/