Rotterdam,
02
juni
2022
|
15:20
Europe/Amsterdam

The Godfather, Angry Sauce en Italian music bij SPAZIO

Je nieuwe favoriete borrelspot op een unieke Rotterdamse locatie

Samenvatting

Nippen van een Limoncello Spritz of The Godfather cocktail en een portie Arancini met “Angry Sauce” delen terwijl er Italiaanse muziek klinkt? Waan je bij SPAZIO even in het zonnige Italië tijdens de aperitivo, waarbij Italianen einde van de middag samenkomen voor een gezellige borrel met hapjes en de beste wijnen of cocktails. Verzamel je collega’s, vrienden en familie en geniet op deze bijzondere locatie van drankjes en Bar Bites. Met uitzicht op de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport sluit je de (werk)dag op een ongedwongen, gezellige manier af bij SPAZIO aan de bar of op het terras. Deel samen de liefde voor Italië en kom zelf ontdekken waarom zij zeggen: There is No Space Like SPAZIO!

Andosh! (Let's go) @ SPAZIO
Bij SPAZIO ben je iedere dag welkom om te komen borrelen en zeker op vrijdagmiddag is het een gezellige boel bij het restaurant. Van 16:00 tot 18:00 uur kun je samen met vrienden of collega's genieten bij Andosh! @ SPAZIO, waar de Italiaanse muziek uit de speakers klinkt, er verfrissende drankjes worden geserveerd en er Italiaanse Bar Bites langskomen. En ja, die Bar Bites zijn tijdens deze uren van het huis! Hiermee benadrukt SPAZIO hun liefde en passie voor de Italiaanse gastvrijheid waarbij samenkomen en delen een belangrijk onderdeel van de cultuur is. SPAZIO nodigt dan ook iedereen uit de buurt en van verder weg graag uit om aan te sluiten tijdens de aperitivo. Andosh! @ SPAZIO vindt elke vrijdag plaats in de bar en lounge of met goed weer natuurlijk op het zonovergoten terras van het restaurant. Wandel spontaan binnen of reserveer via de website van SPAZIO om verzekerd te zijn van een plekje.

American Italian cocktails en heerlijke bar bites
Naast een mooie selectie aan wijnen, bieren en Italiaanse specialiteiten als Grappa's en Limoncello, kunnen ook liefhebbers van cocktails hun hart ophalen tijdens een borrel bij SPAZIO. Speciaal voor Andosh! @ SPAZIO wordt er een mix van Italiaanse en Amerikaanse cocktails geserveerd zoals The Godfather met Bourbon en Amaretto, de Americano en de Negroni Sbagliato. Daarnaast kunnen favorieten als een Amaretto Sour, een Espresso Martini en de nieuwste Roman Rooster met lemon wodka, ginger beer, limoncello en basilicum natuurlijk ook altijd worden besteld. Een borrel is niet compleet zonder een hapje, dus staan er verschillende Bar Bites op de kaart zoals Bitterballz, Arancini Arrabiatta (risottoballen met "Angry Sauce”) of de Little Italy butchers plank. Blijf je lekker hangen voor het diner? Dan is de Primavera Risotto met groenten van het seizoen, een klassieke Chicken Alfredo of een traditionele pasta of pizza altijd een goed idee. Om je vingers bij af te likken!

Business meetings en events
Naast dat je bij SPAZIO met vrienden en familie kunt genieten van een borrel, is SPAZIO ook een ideale locatie voor zakelijke evenementen en partijen. Je kunt er terecht voor zakenlunches, vergaderingen, recepties, presentaties, trainingen en congressen. Naast het restaurant, de bar en het terras biedt SPAZIO twee Boardrooms welke ideaal zijn voor gezelschappen tot 16 personen die graag een ruimte voor zichzelf hebben. Op de bovenverdieping zijn twee zalen die los van elkaar of in zijn geheel zijn af te huren zijn en ruimte biedt voor 80-300 personen. Wil je het echt groots aanpakken, dan is zelfs de gehele locatie beschikbaar met een capaciteit van 2000 personen. Een ideale locatie dus voor (zakelijke) evenementen en borrels.