Amsterdam ,
19
juni
2020
|
12:01
Europe/Amsterdam

The Pancake Bakery viert haar 40-jarig bestaan

Het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam is jarig en trakteert haar kleine gasten

Samenvatting

In een historisch voormalig pakhuis aan de Prinsengracht serveert de familie Schaafsma al sinds 1980 haar alom geliefde pannenkoeken volgens geheim familierecept. Dit huiselijk familierestaurant viert deze mijlpaal het liefst door haar meest trouwe gasten te verblijden: de kleine gasten! Ter ere van haar 40-jarig bestaan geeft The Pancake Bakery niet alleen een pannenkoeken kinderfeestje weg, maar elk tweede kind krijgt t/m augustus een gratis kinderpannenkoek.

Giveaway kidsparty

Wat moeten ouders veel beteuterde gezichten hebben gezien toen de afgelopen tijd kinderfeestjes niet door konden gaan. Met de nieuwe regels is er gelukkig voor de jarigen Jobben en Jetten steeds meer mogelijk. The Pancake Bakery zet daarom graag een kind in het zonnetje door een met pannenkoeken overgoten kinderfeestje weg te geven. De gelukkige moet wel eerst een ‘pancake flip challenge’ winnen. Kinderen kunnen, met hulp van hun ouders, meedoen door een filmpje van hun flip moves op Instagram & Facebook te posten met een tag @thepancakebakery en hashtag #pancakeflipchallenge. De winnaar zal 12 juli worden bekendgemaakt!

Elk tweede kind een gratis pannenkoek

Daar houden de festiviteiten niet op. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen verblijden krijgen alle gezinnen t/m eind augustus de tweede kinderpannenkoek gratis. Een bezoekje brengen aan het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam op de grachtengordel is een leuke, toegankelijke manier om met de kinderen op stap te gaan. Zeker na lang stilzitten, is dat lang geen slecht idee. Vergeet niet, eenmaal in het restaurant, op de foto te gaan met de bekende meer dan levensgrote strooppot! Voor meer informatie over beiden acties ga naar www.pancake.nl/give-away-voorwaarden.

Pannenkoeken!

Familie Schaafsma is trots op het unieke pannenkoeken beslag dat zijn familie in de jaren 90 heeft ontwikkeld. De menukaart laat de culinaire invloeden doorklinken die de VOC schepen in de 17e eeuw met zich meevoeren. Naast traditionele pannenkoeken met kaas, spek, stroop en poedersuiker kun je ook verassende pannenkoeken vinden geïnspireerd door Amerikaanse, Indische, Mexicaanse en Griekse culturen. De kinderpannenkoekenprikkelen de fantasie met namen als de brandweer-, piraten-, prinsessen- of beestenbende pannenkoek.

Over The Pancake Bakery

The Pancake Bakery is een begrip in Amsterdam. Het oudste pannenkoekenhuis van de hoofdstad is al sinds 1973 gevestigd in een prachtig voormalig VOC pakhuis aan de Prinsengracht en het groeide uit tot een gezellig en huiselijk familierestaurant waar jong en oud zich meteen thuis voelt. The Pancake Bakery bestaat sinds 1973 en wordt al 40 jaar door dezelfde familie gerund en heeft haar eigent receptuur door de jaren heen ontwikkelt.

Boilerplate

Meer informatie over The Pancake Bakery

Adres: Prinsengracht 193 1015 DS, Amsterdam

Website: https://pancake.nl/

Email: bas@pancake.nl

Tel: 020-6251333

Instagram: https://www.instagram.com/thepancakebakery/

Facebook: https://www.facebook.com/thepancakebakery/

Voorwaarden acties: https://pancake.nl/give-away-voorwaarden