02
juli
2021
|
13:27
Europe/Amsterdam

Feestcafés De Vrienden Live en De Beurs gaan 7 dagen per week open, óók ’s nachts!

The Party Group geeft het Rotterdamse uitgaansleven een nieuwe boost

Samenvatting

Nu er steeds meer kan in de horeca, geeft The Party Group het Rotterdamse uitgaansleven terug waar ’t lang op heeft gewacht: elke dag een feestje, tot in de late uurtjes! In café’s De Vrienden Live en De Beurs vind je zeven dagen per week de beste dj’s, livemuziek, heerlijke bites en drankjes. Met de nieuwe openingstijden doet The Party Group haar naam eer aan. “We zijn weer open en gaan ook niet meer dicht!”, zegt eigenaar Olivier van Hoey Smith.

De Vrienden Live
Idyllisch gelegen aan de Oude Haven is De Vrienden Live dé plek voor een borrel of diner. In de zomermaanden kun je op het Vrienden Live terras, het grootste terras van de Oude Haven in Rotterdam, heerlijk loungen en genieten van een ontspannen festivalvibe. Op het menu staan ‘muzikale’ pre-show en world tour-gerechten, swingin’ salads en veel lekkere band bites. Eten kan tot 22:00 uur, want daarna nemen De Jongens van Je Weet Wel het (drum)stokje over en kan er gedanst en gesjanst worden op livemuziek. Daarnaast hoor je elke avond de lekkerste platen van DJ Cortizo.

De Beurs
Op het zonnige terras, of binnen in het ruime restaurant kun je terecht voor een lunch of diner. Zin in lekkere Rotterdamse gerechten zonder poeha? Ga dan voor de Roffa Cheese Steak, de sappige en gigantische Burger 2.1, Loaded Fries of de Pleur Alles Maar Bij Elkaar-borrelplank. Op het terras van De Beurs kun je elke dag genieten van heerlijke gerechten van de bbq. En met een goed gevulde maag is het tijd om de hele nacht lekker door te feesten. Na tienen verandert De Beurs namelijk in dé studentenbar van Rotterdam met regelmatig een origineel themafeest. Tijdens Beurs By Night komen de hele week de beste dj’s langs, zoals Barry Fast, DJ Michelski, Ruviene La Cruz en meer.

Openingstijden
De Vrienden Live: zo t/m do van 16:00 tot 4:00 uur; vr en za tot 05:00 uur
De Beurs: zo t/m wo van 16:00 tot 4:00 uur; do t/m za tot 05:00 uur

Boilerplate

Informatie over The Party Group
Website :https://www.thepartygroup.nl/
Facebook : www.facebook.com/thepartygroup.nederland/