Amsterdam,
08
mei
2018
|
15:22
Europe/Amsterdam

The Student Hotel presenteert boutique-styled Play Room in Amsterdam

Europe’s most ‘badass’ & rock ’n roll hotel room

Wie denkt dat The Student Hotel alleen kamers biedt voor studenten heeft het mis. De internationale hub bewijst dit met de opening van de nieuwe unieke boutique-styled hotelkamer ‘Play Room’. Met onder andere een eigen bar, danspaal en een gigantisch TV scherm met PlayStation 4 is de nieuwe Play Room Europe’s most badass hotelkamer voor families, vrienden en de ideale ruimte voor fotoshoots en ‘wilde’ feestjes.

The Student Hotel Amsterdam City biedt luxueuze en volledig uitgeruste kamers, met gebruik van state-of-the-art faciliteiten zoals een fitnessruimte, game room, Berlin-style café restaurant en een groot aantal studieruimtes. Het hotel ademt een rauwe Berlijnse industriële sfeer, gecombineerd met Scandinavisch design. Denk Friso Kramer stoelen, jaren ’60 Gispen tafels, hergebruikte bouwlampen en speelse wall graphics.

Voor diegenen die meer het VIP-gevoel willen ervaren, creëerde The Student Hotel de Play Room; een boutique-styled hotelkamer die letterlijk de ruimte biedt om ‘los te gaan’. De privé en super-sized loft van 101m2 beschikt over 2 kingsize en 1 queen size bed, 2 luxueuze badkamers, 75’’ flat screen HD TV met PlayStation 4, eigen bar en keuken, een 1.2m vintage disco bal en dans-/brandweerpaal. De speciale kamer biedt genoeg privacy en ruimte om met je gehele entourage een feestje te bouwen. The Student Hotel: ’Dit is jouw podium, dus ga ervoor en rock out. Wij pimpen de ruimte zoals jij het wil. Blauwe M&M’s in elke kamer? Done. Because you rock!’.

Prijs en beschikbaarheid van de Play Room is op aanvraag: 
www.thestudenthotel.com/amsterdam-city/play-room/

Overige informatie The Student Hotel Amsterdam City

Adres Wibautstraat 129 1091 GL Amsterdam 
Telefoon +31 20 214 9999
E-mail amscity@thestudenthotel.com
Website www.thestudenthotel.com/amsterdam-city