Rotterdam,
22
februari
2018
|
09:35
Europe/Amsterdam

Belgische The Tutu Shop lanceert Nederlandse webshop

“Cinderella never asked for a prince. She asked for a night off and a huge ass tutu.”

Welk meisje, jong of oud, wil zich geen prinses wanen? Het kan met de prachtige en kleurrijke tutu’s van The Tutu Shop. uit België. Draag hem tijdens een feestje of gewoon naar het werk. En goed nieuws voor alle Nederlandse fashionista’s, want de populaire Belgische zaak lanceert nu ook hier haar webshop. Ook zijn er plannen voor een shop in Amsterdam waar je de mooie, zachte tutu’s in alle kleuren van de regenboog met eigen ogen kunt bewonderen.

Pretty ballerina
Of je nu 6 maanden oud bent of 6, 16, 36 of 60 jaar oud. Voor elke vrouw en voor elke gelegenheid heeft The Tutu Shop een tutu. En niet zo eentje die kaarsrecht omhoog staat, maar een die soepel langs je lichaam valt. De tutu’s maken niet pompeus doordat er slechts twee of drie laagjes van zijdezachte tule worden gebruikt. Kies jouw favoriet: ga je voor de short ballet pink tutu, de over-knee baby blue tutu of bijvoorbeeld de long red tutu. De tutu’s zijn er in acht verschillende soorten en maar liefst 20 verschillende kleuren. Leuk dus voor de mama’s die nu samen met hun dochter als heuse prinsessen over straat kunnen. Stijl de rok af zoals jij het wilt. Casual met een T-shirt of sweater, of met een net colbert of gewoon heel fancy met een stijlvolle top. Jij bent de prinses, jij bepaalt. Mix en match er lekker op los and have a whole lot of fun pretty ballerina!

Koningsdag
Speciaal voor Koningsdag lanceert The Tutu Shop voor de Nederlandse markt een oranje variant. Zo heb je een unieke outfit die dag waarmee je iedereen het nakijken geeft in deze stijlvolle oranje outfit! Drie hoeraatjes voor jezelf én de koning uiteraard.

Meisjesdroom
Niet alleen de tutu’s zelf, ook het verhaal van de Belgische jonge ondernemer Isabelle Dumortier, eigenaresse van The Tutu Shop, klinkt als een meisjesdroom. Wat twee jaar geleden begon als een zoektocht naar de perfecte tutu voor een vrijgezellenfeest van een van haar beste vriendinnen, eindigde in een eigen succesvol label, inclusief eerste winkelinmiddels 7 pop-up shops in Antwerpen. ,,Ik moest lang zoeken naar tutu’s, maar vond ze uiteindelijk bij een winkel in Amsterdam. Vlak voordat we voor het vrijgezellenfeest naar Dubai vlogen vanaf Schiphol ben ik langs die zaak gereden om voor alle meiden tutu’s te kopen’’, vertelt Isabelle.

Webshop
Als de vriendinnengroep ronddartelt in de vrolijke prinsessenrokken hebben ze om de haverklap aanspraak van vrouwen die willen weten waar ze tutu’s vandaan hebben. ,,Toen ik een foto van ons in die tutu’s op social media deelde, kreeg ik binnen no time meer dan 2.000 likes. Ik had nog nooit zoveel likes gehad op een foto.’’ De ondernemer pur sang ziet direct brood in het kledingstuk. Binnen twee weken lanceert ze de webshop The Tutu Shop. ,,Toen de webshop net 4 uur online stond, had ik de eerste al verkocht.’’

Internationaal succes
Het is het begin van een succesvolle onderneming. Wekelijks verkoopt Dumortier 250 tutu’s. En niet alleen in België. Ook vanuit onder andere Nederland, Frankrijk, Duitsland, Amerika en Canada rollen de bestellingen binnen. En als het aan Dumortier ligt, komen daar nog vele landen bij. Maar eerst ligt de focus op de lancering in Nederland en zijn er al plannen voor een shop in Amsterdam. ,,Ik merk dat mensen de tutu’s graag even willen zien en passen, vandaar dat we ook fysieke pop-up winkels in Nederland willen openen’’, aldus de eigenaresse.

Algemeen
Isabelle Dumortier (29, alleenstaande moeder) rondde nooit een opleiding af, maar is al vanaf jonge leeftijd een succesvolle ondernemer. Op haar 18de begon ze haar eerste webshop die ze nog voorop  haar twintigste verkocht. De digitale wereld trekt. Ze dompelt zich erin onder en heeft inmiddels zoveel kennis en kunde opgedaan dat ze wekelijks optreedt als keynote spreker en haar kennis deelt omtrent succesvol online ondernemen. Tussen de bedrijven door schreef ze ook het boek ‘Online Startup’ dat binnenkort uitkomt. De ambitieuze onderneemster staat elke morgen om 5.00 uur op, zodat ze zich door middel van onder meer meditatie kan focussen op weer een nieuwe dag. ,,Dat doe ik graag in alle rust voordat de rest van mijn wereld ontwaakt.’’ Ook is ze fanatiek hardloper en leeft ze gezond en uiterst gestructureerd. De harde werker heeft een motto: als je het kunt dromen, kun je het ook doen.

Overige informatie over The Tutu Shop
Website: www.tutu-shop.com
Facebook: www.facebook.com/tutuskirtsonline
Instagram: www.instagram.com/tutu_shop_online
Prijs: vanaf 49,99 euro