Rotterdam,
22
juni
2023
|
10:36
Europe/Amsterdam

The Unbound Amsterdam gaat verder onder de vleugels van Basecamp Eco-Resorts

Koop je eigen tiny house in het groen!

Samenvatting

In het groene deel van Amsterdam-West vind je een oase van rust: een vakantiepark waar je in harmonie met de natuur helemaal tot jezelf kunt komen. Het duurzame park The Unbound Amsterdam gaat straks verder onder de vleugels van Basecamp Eco-resorts. Basecamp gelooft in het mooier maken van de wereld door plekken te creëren waar we graag willen zijn. Milieuvriendelijke locaties in het groen, waar esthetiek en warme gastvrijheid centraal staan. Op de parken van Basecamp kun je opladen, geïnspireerd raken, in contact komen met de natuur en gelijkgestemden ontmoeten. Naast het succesvolle Basecamp in IJmuiden aan Zee, is Amsterdam de volgende Nederlandse stek waar Basecamp neerstrijkt.

Een perfecte bestemming voor milieubewuste toeristen, bedrijven die een inspirerende event locatie zoeken én mensen die een vakantiehuis willen hebben op de meest courante plek van het land

Wie altijd al gedroomd heeft van een vakantiewoning op centraal gelegen plek in de natuur, zit bij de vakantieparken Basecamp helemaal goed. De duurzaam gebouwde en modern ingerichte cabins en tiny villas in Amsterdam liggen op een rustige locatie aan de rand van het westen van onze hoofdstad, midden in het groen. Hier voelt elke dag als een vakantiedag. Basecamp Amsterdam City laat zich het beste omschrijven als een vakantiepark en eco-resort ‘nieuwe stijl’. De focus ligt op duurzaamheid en zelfvoorzienendheid. Dat doet overigens niets af aan comfort en gemak,  want de accommodaties zijn sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien en er is optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte. Een perfecte bestemming voor milieubewuste toeristen. Op de nieuwe locatie in Amsterdam staan 41 huizen, zijn 4 meeting- en eventruimtes aanwezig, een restaurant, er is een spa, sauna en meerdere hot tubs, een eigen strand met meertje, moestuinen en yogaruimte. En als bonus: een ‘playground’ voor kinderen én volwassenen.

Dit is Basecamp: communities bouwen

Bij Basecamp wordt geëxperimenteerd met nieuwe vormen van verblijven, werken en recreëren. Vormen die toekomstbestendig zijn, waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is en bezoekers en gasten actief uitgedaagd worden om mee te denken in nieuwe oplossingen. Het uiteindelijke doel van Basecamp is om communities te bouwen die zo zelfvoorzienend mogelijk zijn. Naast de twee Nederlandse locaties in IJmuiden aan Zee en Amsterdam, worden er Basecamps geopend in Tanzania, Sardinië en op Bali. De Basecamps zijn overal een ontmoetingsplek met unieke en prachtig vormgegeven voorzieningen zoals een bar, restaurant en wellness. Op de terreinen worden daarnaast evenementen en festivals georganiseerd met duurzaamheid als uitgangspunt.

Eigen tiny house in het groen

De eerste locatie van Basecamp in IJmuiden aan Zee is al een groot succes. Heb je altijd al een eigen tiny house in het groen gewild, waar je omringd bent door mensen met dezelfde visie en disruptieve ideeën? Op 9 juli organiseert de nieuwe locatie Basecamp Amsterdam City een Open Dag, waar je meer informatie kunt krijgen over de aanschaf van één van de duurzame vakantiewoningen.