Rotterdam,
20
oktober
2023
|
11:08
Europe/Amsterdam

Thuisbezorgd.nl bezorgt verse bloemen in samenwerking met Topbloemen.nl

Door de krachten te bundelen met Topbloemen.nl, is Thuisbezorgd.nl de eerste bezorgdienst van Nederland die verse bloemen binnen een uur bezorgt.

Vanaf nu kunnen inwoners van Rotterdam, Hilversum, Nijmegen en Groningen gebruikmaken van deze bloemen bezorgservice via Thuisbezorgd.nl. De komende maanden worden hier meer steden aan toegevoegd. Consumenten hebben de keuze uit verschillende boeketten van Topbloemen.nl, die binnen een uur bezorgd worden door bezorgers van Thuisbezorgd.nl, die in loondienst zijn.

De boeketten en hun verpakking zijn speciaal aangepast, zodat ze in de welbekende oranje tassen passen en in perfecte staat aankomen bij de ontvanger.

Edwin van Arkel, oprichter van Topbloemen.nl: “Wij zijn blij met de samenwerking en hebben de overtuiging dat onze producten zich goed lenen voor dit type snelle leveringen. Binnen een uur je boeket in huis, hoe mooi is dat!”

Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl: “De samenwerking met Topbloemen.nl past in strategische richting die we zijn ingeslagen om heel Nederland van steeds meer gemak en een breder aanbod te voorzien. Naast een uitgebreide range van maaltijden, maar ook boodschappen en non-food producten, biedt Thuisbezorgd.nl met deze toevoeging nog meer aantrekkelijk aanbod met een druk op de knop. Of het nu gaat om een last-minute cadeautje voor iemand anders of wat gezelligheid in je eigen huis, je hoeft er de deur niet meet voor uit.”

Thuisbezorgd.nl werkt met een breed scala aan partners door heel Nederland, waaronder duizenden restaurants, maar ook supermarkten, bakkerijen en non-food retail.

Over Topbloemen.nl 
Mensen blij maken, dat is de passie van oprichter Edwin van Arkel. In 1999 startte hij als zelfstandig bloemist in Hoofddorp. Door de toegenomen vraag om boeketten in heel Nederland te bezorgen, is hij samenwerkingen aangegaan met bloemisten in andere regio’s. In 2005 stapte hij, als één van de eerste retailers volledig over op onlineverkoop. Met het creëren van een sterk leveranciersnetwerk van regionale bloemisten ontstond Topbloemen.nl. In 2015 groeide het bedrijf uit tot marktleider op het gebied van online bloemenverkoop. Wat nooit is veranderd, is de missie van het bedrijf: een persoonlijke boodschap en boeket met aandacht een zorg overbrengen naar de ontvanger. Supersnel geregeld voor de verzender en gebonden en bezorgd door een regionale bloemist. Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV, waar ook de websites Topbloemen.be, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen. 

 

Boilerplate

Meer informatie over Topbloemen.nl
Adres: Noorderdreef 60, 2153 LL, Nieuw-Vennep  
Telefoon: 088 110 80 50
Website:  www.topbloemen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Topbloemen/
Instagram: https://www.instagram.com/topbloemen/