Rotterdam,
29
september
2023
|
14:25
Europe/Amsterdam

Tijdens een yoga retreat bij Flora Batava kom je weer helemaal tot jezelf

Een compleet verzorgd weekend me-time aan de Vecht

Samenvatting

Ben je toe aan tijd voor jezelf? Bij boutique hotel Flora Batava kun je de komende maanden terecht voor een weekend waarin ontspanning centraal staat. In oktober, december en januari ben je welkom voor een compleet verzorgde yoga retreat. Tijdens de drie weekenden staat alles in het teken van me-time. De verschillende yoga- en meditatiesessies zijn erop gericht om je helemaal terug te brengen naar het hier en nu. Een ervaren docente begeleidt de sessies, waarin je samen met andere deelnemers een sfeer van harmonie, flow en plezier ervaart. Ook de locatie leent zich perfect voor een relaxt verblijf: de schitterende buitenplaats ligt direct aan de rivier de Vecht, heeft luxe hotelkamers en een uitstekend restaurant.

3 dagen vol ontspanning, plezier en culinaire hoogstandjes 
Tijdens het 3-daagse yoga retreat heb je voldoende gelegenheid om op je eigen manier te ontspannen. Het programma start vrijdagmiddag en eindigt zondagochtend. Naast een interessante workshop over ademhaling en meditatie en drie yogasessies, zijn er twee 3-gangendiners inbegrepen. Restaurant Bloei serveert met zorg samengestelde culinaire hoogstandjes en werkt bij voorkeur met regionale en seizoensgebonden ingrediënten. De yogalessen worden gegeven door Cathy Samé Lottin, een ervaren docente die een sfeer van harmonie, flow en plezier creeërt. Iedereen kan meedoen, van beginnende tot ervaren yogi’s. Tijdens haar lessen neemt ze deelnemers bovendien mee in hoe ze de oefeningen kunnen integreren in hun dagelijks leven. Ervaar een weekend vol rust, voldoende me-time, een inspirerende omgeving en bijzondere smaken uit de keuken van het restaurant. 


Yoga retreat aan de Vecht 
De 3-daagse yoga retreat bij Flora Batava wordt aangeboden op de volgende data: 

- 27-29 oktober 
- 1-3 december 
- 5-7 januari 

Het weekend is geheel verzorgd en bestaat uit 2 overnachtingen, 2 keer een uitgebreid ontbijtbuffet, 2 keer een 3-gangendiner bij restaurant Bloei, een ademhalings- en medidatieworkshop, yin yoga flow les, yoga vinyasa les en een les hatha yoga. Tussen de lessen door zijn deelnemers vrij om te doen waar ze zin in hebben. Ontdek bijvoorbeeld tijdens een wandeling het mooie bos tegenover het hotel, huur een fiets of ga het water op. Niks moet, alles mag! 

Prijs: € 850 voor 2 personen op basis van een comfort kamer. De groep bestaat uit 6-16 personen. Het yoga retreat is geschikt voor iedereen met interesse in yoga. Beleef het samen met je partner, vriend(in) of familielid en gun jezelf echte quality time. 

Meer informatie over het yoga retreat, inclusief het complete programma, vind je hier: 
https://florabatava.com/yoga-retreat/ 

Over Hotel Flora Batava 
Aan de rivier de Vecht ligt het luxe Hotel Flora Batava, ondergebracht op een prachtige buitenplaats. Niet alleen het hotel is schitterend, ook de tuin, het theehuis aan de Vecht, het zonnige terras en bijbehorende restaurant Bloei zijn dat. Gasten kunnen kiezen uit 6 verschillende kamertypen, van cosy en comfortabel tot ruim en huiselijk. Alle kamers en suites hebben een elegante uitstraling en zijn smaakvol ingericht. In restaurant Bloei wordt een uitgebreid ontbijt, luxe lunch, high tea en diner gereserveerd. De hoge plafonds en grote glazen serre zorgen voor een eigentijdse sfeer in het restaurant, waar gekookt wordt met zorgvuldig selecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Wil je meer van de omgeving zien? Stap op de fiets en ontdek hoe mooi de Vechtstreek is. Of ga het water op: boek een salonboottocht of huur en sloep en vaar zelf over de Vecht. De streek zit vol met pareltjes: van oude forten en molens tot kastelen en buitenplaatsen.